Засега ми се најдобри од сите можни што ги имам пробано.Според мене имаат добра впивачка моќ,лесни се и памучни,за разлика од Evereyday кои ми направија такви страшни иритации и толку гадно мирисаа со некој ептен вештачки мирис,не можев да се поднесам дури ги носев. Со овие комплетно се препородив.
Gi koristam veke 5 god.i epten sum zadovolna i od obicnite i od sekojdnevnite.Najbitno mi e sto se pamucni!
не су ги користела но не би ги ни пробала сепак сум навикната на олвејс и не сакам да ги мењам еднаш ги сменив и одма чудно ми беше а и некакво чешање се појави од влошките
Ги користам и многу сум задоволна, најдобри се. ми нема потечено крв, памучни се и не осеѓам дека носам влошка.. ги користам розевите.
Последниов пат кога добив си купив вакви и да поубави се од претходните и најудобно ми е кога ги носам Иначе од розевите користам тие што се 10+4
Пробав еднаш ни беа дале поклонче од списанието БРАВО што го читам,и навистина ми се допаднаа,штета што само две имаше во пакувањето.Најважно ми е не чувствувам дека носам улошка и не ми претекло а имав обилно во тие денови.Сега размислувам да почнувам да си купам но во дилема сум бидејќи сум навикната на олвејс и ...
јас постојано ги користам евридеј, и поради тоа што премногу крварам никогаш не ми протекло..додека со другите секогаш ми се изместувале и сл.
Јас ги користам дневните влошки на Libresse и се ултра тенки и удобни. За време на менструација користам Libresse Invisible (розевите) и преубаво се оформуваат на гаќичките, а и памучни се, што не се случило да се чувствувам неудобно или пак да прокрварам.
Еднаш ги имам користено овие влошки и не сум задоволна. Не впиваа доволно. Секојдневните влошки ги немам користено.
Најдобри се. Ги користам веќе 6 години и не ги менувам. Дури ми е грдо кога некоаш се истрошиле во продавница и морам да купам други.
Најдобрите влошки (розевите)! Со години ги користам и сум презадоволна, пред се затоа што се со памучен слој.