Мене ова чудо овој пат не ми се појави ама затоа една стриичка како громче ми се појави баш е интересна
jas imam od 5 mesec i toa i pod papokot nadole ama i nad papokot odi nagore, bas e smesna i ne e bas na sredina tuku zabeguva malku levo ne mi preci, interesna mi e. masko nosam i prva bremenost mi e.
На почетокот ми беше до папокот, а сега и нагоре се појави, и кај мене забегува на лево, не е баш права. Инаку носам девојче. Незнам дали има некаква врска со полот
Кај мене се појави негде околу 6 месец исто така под папокот и над папокот, меѓутоа многу нежна линиичка не е многу видлива, и јас носам машко, колку има врска со полот незнам
Mene mi se pojavi dosta dosta rano,negde na pocetokot na 4 mesec,od kaj sramnata koska pa se do pod gradite se protega.Eve 2 meseca otkako se porodiv se uste si stoi.
јас за една недела ке влезам во седми ама од линијата ни трага.во претходната бременост рано ми се појави и беше прилично темна аи ми остана долго време откако се породив.
јас ја имам оваа линија тенка и се протега како под така и над папок до кај градите...точно на средина...
Не знам зошто ама многу ми е грда оваа линија дури и језива ми е не знам од каде таа толкава одбивност го почанв 6ти месец и ја немам сеуште и среќна сум за натаму нз
Jas pa naprotiv sakam mnogu da mi se pojavi, ama ushte malku i vo 8mi ke vlezam a nema ni traga od linijava, samo strii mashala za izvoz imam