Мамички и мешиња јас воопшто ја немам оваа линија, а термин ми е за два дена. Можно ли е да излезе од после?
Некој ја има, некој ја нема, не е ништо страшно Јас скоро од сам почеток ја имам, и папокот ми е скроз надвор и тој ми е темен, ко неизмиен, хахха. Ама ете пигментација е, не се вади
Со првото дете ја имав баш доста изразена, а со второто ја немав скроз, при крајот птед да влезам во 9 месец ми се појави така една блаага скоро невидлива линија од пупак па до доле, не знам дали има врска полот на децата, првото ми е машко, а второто женско и приметив и ќерка ми штом се роди има исто како мене таква линија скоро невидлива, зошто така, се има случено на некија од вас така?
i kaj mene ne se pojavi takva linija,se nadevam do kraj na bremenost nema da se pojavi,a i sto imam citano ne se znae koe e znacenjeto na linea negra
Женски да ве прашам кога се појавува таа кафеавата линија на стомакот? Јас еве скоро 25та имам меше ама немам линија ама ич...
Не е правило дека секоја трудница ја има Linea Nigra (така се вика). Еве ме 38ма недела терам неам линија Стомакот ми е чист како и пред бременост нит стрија нит линија. Така да ужифкај може и ти ќе си меѓу тие без темна линија.
Јас ја приметив вчера. Повеќе ми се познава под папокот поизразена линија е. Мислев на почетокот се прави ама ете во 6ти месец се јави кај мене
Јас ја имам уште од почетокот на второто тромесечие ми се појави ама бледа е и мојата од папокот надолу. Има малце и над папок.
34 недела сум. Уште ми се нема појавено. Има ли шанса да се појави? Во првата бременост имав, ама онака бледа.
И мене ми се појави почеток на 6 ти месец ама преку цел стомак од под гради, до срамните влакна. И убаво ми се познава.
Јас денес приметив дека ми се познава. Почнува од папокот и е бледа, а како се спушта подолу станува потемна.