Па мене не ми избледи скроз... а колку интересно приметив дека и синко има линија бе а и девојчево исто 2 годинки што е со нас на одмор има линиичка таква кафена доле само
Па зависи, ако ја имаш можно е да си потемни до крај Првата бременост како поминуваше и растев, така потемна беше...
Ќе видиме уште малце има фо крај....досега не е променета откако е појавена...повеќе е како гребаничка кога е во фаза на исчезнување
Јaс јa имaм aмa не нештo ептен темнa, oддaлеку aкo некoј ме гледa (пр кoгa се преслекувaм) немa дa јa види.
Девојки едно прашање Таа темната линија што се појавува на мешето,се појавува на сите или немора да значи ? Затоа што мене на апликацијава ми пишува дека оваа недела треба да ми се појави ма да јас ништо немам...
И јас така сум слушала дека покасно се појавува а на странава на систина пишува еве дека од 11 недела linea negra ајде ќе видиме...
Линијата кај секого различно се појавува,а некои и воопшто ја немаат. Кај мене почна уште во 12 недела, сега ми е поизразена. Дали после пораѓај се губи?
Мене ми се појави во седма недела не е јака ама сепак се гледа баш се изненадив лани во 12 ми се појави...ама сеа најверојатно дека сум со близначиња и појаки се хормоните ...обично кај жените со потемен тен и поизразена
И јас ја немам, некад можда малце под некој агол и под некое светло како да ми се привидува. Мислам дека тие со потемен тен им е поизразена. А од стариве слушнав дека со девојче се појавува, со машко не. Јас носам девојче, а немам линија.
Нема врска душо тоа со полот јас лани носев машко и ја имав ..од други фактори зависи дали ја имаме а не од полот..
Да знам. Ама чисто да споделам рекла-казала муабети. Иначе некој од хормоните ствара пигмент. Се зависи од кожата.
Јас немав до 36-38ма недела мислам, ептен на крај ми потемне одеднаш. Во првата бременост од порано ја имав и потемна. Еве 7м по пораѓај не ми е избледена скроз, ја има сеуште од папок надоле
Уште пред да го направам тесто за бременост на огледалото кога се гледав малку од подалеко се познаваше мала бледа линија и си помислив ова има нештона мм не му кажав викам ајде да не е лажна надеж оти се обидувавме неколку пати.Сега сум 29.2 под папокот ми е потемна и почна нагоре да се познава