Почнува да се појавува и кај мене, слабо ама ја има, си се познава! Малце се изненадив некако, не очекував дека ќе ја имам ама ете...
И јас ја имам линијата од 20 недела, сега веќе е убаво изразена а папукот очекувам секој момент да иапакне. Немам голем стомак но таква ми е конструкцијата
Кај мене е уште бледа,од папок надоле ми е,не ми е преку цел стомак. Во 6ти кога влегов мислам ми се појави
Јас од денес 20 недела ама ја немам или можеби не сум ја забележала убаво.а можно е кај мене да не се појави?
Кај мене беше од папок надоле до пред некоја недела, сега веќе си е по цел стомак . Мене баш ми е симпатична
Yuhuuuu, па нормално, чим со мене се дружиш хахаха,,.. знаеш како беше она и менструациите им се ускладуваат на блиски другарки хахаха пу пу скраја да е во случајов фуј менструацијо,ич да те нема! Епа ајде честито и за арно да си ја носиш, ќе си ги сликаме ко ќе се поупадливи хахах не сум арна!
Мене денес ми се појави, од папок надолу, 23та недела. Бледа е и малечка. Само што ми рипна стомакот од 21недела одеднаш, еве ја и линијта. Радости
11 дена како сум породена и сега е поизразена одколку во бременоста, со првата бременост си ја носев уште 5-6 месеци после порагај
И јас ја имам линијата ама над папак само а тој пак е развлечен како да го немам рамно со мешето ми е има ли некаква теорија како е правилно или нема правила како и се друго