Не знам дали има правило ама приметив дека со син ми ја немав,па со ќерка ми ја имав и еве сега пак машко и пак ја немам.Значи со машки ја нема со женски ја има...може така се погоди кај мене не знам
Што знам,моево е машко и е мноогу бледа од под папок до доле. Може кај девојчиња повејќе да се познава
@ocicka2014 јас ја немав воопшто,а на другарка ми и се појави во 5 месец отприлика. И и стоеше и 6-7 месеци после породување. Заедно бевме трудни еден месец разлика.
Дали вие што ја имате сте слабички, односно немате меше од салце? Се тешам дека нема да пробие пигментот кај мене оти имам стомак
Ај ма доста,нонстоп збориш дека си дебела ,ќут веќе со тоа.. какво сало, стомакот се затега, сало више нема ја сум слаба ама не сеа нешо претерано,онака шознам нормална..
И јас сум со женско и ја имам од 20 недела, баш ми е низ цел стомак од горе до доле. Кога ми де појави сопругот ми вика ееее што ти е таа линија, нормално појма немал дека такво нешто постои . Мене баш ми се познава, за потоа ќе видеме кога ќе ја снема
И јас бев бремена со машко, па имав ептен темна линија, значи нема врска какво е бебето,сигурно зависи од нешто друго. Скоро 2 месеци како сум породена и сеуште ја имам,иста си е,дури не ни избледува. Уште фали да не ја снема
И јас ја имав. Не знам кога точно излезе и кога точни исчезна ама многу добро се сеќавам дека ја имав од горе до доле и тоа ептен темна Едит: девојче имам
Немора да значи, со првото машко од 6ти месец ја имав на цел стомак, сега пак е машко ми се појави во 7ми ама мн е бледа, мислам ќе потемне
За таа фамозна линија како сум се изнасмеала кога ми текна што имав пишано ја имам и јас целосна нез од која недела ама мислев над папок само ја имам а оно сум ја имала цела ама нормално неможам да се видам надолу се надевам нема вака да ми остани