Дa ви кaжaм декa јa земaв вчерa вечертa пудрaтa нa Лoреaл тру мaч нијaнсa n2 , тaa w2 никaде јa немaше. Сегa oстaнувa дa јa испрoбaм пудрaвa пa ќе ви кaжaм искуствo
И јас сакам да кажам неколку збора за пудрата на Loreal True Match Ја земав од Шатци 600 ден , ја барав нијансата w2 но неможев да ја најдам и ја најдов n2 , ја пробав добра беше и ја купив. Пудрата е лесна , многу течна , но покривна (немам некои посебни проблеми со лицето) и многу трајна што ме изненади , биејки имам мрсна тзна мислев ќе светнам многу брзо. Но не е така. Ја пробав со и без прајмер , но секогаш ставам камена пудра на челото , највеќе ја имам носено 8 часа без воопшто да светне , за подолго ја немам пробано. Презадоволна сум , дури по 8 часа кога го мијам лицето пудрата е се уште на лице, ја препорачувам и за тие со мрсна кожа , порано мислев дека е само за сува кожа но ете мене со мрсна кожа ми одговара
Ја зедов Loreal True Match ,после 4 години конечно решив да ја сменам Revlon .Ја користам скоро една недела и за разлика од Revlon е многу полесна,ама и побрзо ми светнува лицето(имам мрсна кожа) не клавам камена одозгора и не многу покривна,а нијансата ми е баш погодена m-2
Јас ја користам момнетлано и сум средно задоволна по што имам проблематична кожа....мислам дека пудрава убаво би се совпаднала на чисто лице....
@wanderlust јас ја користам и сум презадоволна, јас имам чиста но сува кожа и многу ми се допаѓа што е доста хидратантна но доста покривна
Каснам со мислењето, ја имам истата божем за комбинирана кожа, убаво ми се прилепуваше за лицето и ми го правеше мазно, но мана е што оксидира, која нијанса и да ја земеш ќе ти оксидира. Јас сега не памтам за колку часа светев, но за тие пари подобра ти е ревлон.
Loreal True Match - најубава пудра. Уште да ја има во туба ќе биде вистинско уживање до последната капка ...вака многу останува во шишенцето.
Jas ja koristam vo momentov. Super zadovolna, ubavo gi pokriva moite sitni fleki od nekogashni akni. Inaku, imam kombinirana koza so nesovrshenosti kako fleki i méně mi e Odlicna. Stavam odozgora i kamena na seventeen.
Значи вака ја сум бела во лице ии немам нешто за покривање но сепак сакам да си најдам некоја убава пудра а да не ми се познава дека носам кога ставам, да не е јакаа ?Ми треба совет за некоја да си купаам и бројче која бидејќи што имам земано некои единица ми е многу бледа како болнаме прави аа 2 ми е темна ми се оцртува ? Фалаа однапред Поздраав
На Лореал пудра тешко да најдеш по парфимерииве во Мк многу светла облично светливе бои не ги носат. Пробај ја на Ревлон колорстеј пудрата во космо 150ката па види дали ке ти биде ок. Можеби ќе треба да мешаш нијанси.А каква кожа имаш , мрсна , сува?
Пробај од Лореал True Match 2r2c, Или од Bourjois Healthy Mix 51. Ако сакаш матирачка пробај од Deborah Comfort Mat 0 или 1. Ги има сите овие во Скопје сигурно, сум ги видела.