^ Бљак колку е кичест телефонот и купачот... Имаш нешто оригинал? Ако немаш тогаш вие сте "болни" по фејк луи витон. Да се разбереме. Иначе ако одите во странство имаш шанси да ве фати модна полиција и да ви ја провери ташнтата, чевлите што и да се од Луи Витон. Читав дека е најпроверувана марка Луи Витон. Ако не е оригинал ќе имате казна од тука до небото висока да платите Иако реално е многу тешко да ве фати таа полиција дека е малубројна, ама Милано, Париз, Лондон и поголемиве градови ако се, е тогаш пазете се.
накитот ми се допаѓа, но баш заради оние чанти со лажниот знак на Л. Витон не ми се допаѓаат ни оригиналите.
Незнам оти ама јас ко ке слушнам за витон одма ми излегува сека алекисч пред очи Ма го неќам бре брендов..уште на чело да истетовираат сите.. L.V. Едноставно ми е одбивен од целата фејк роба насекаде, а и се сомневам дека ние може да најдеме и да си дозволиме нешто оригинал од нив.
Oф топик ^^^Ова е Сека? Ма дааааај, ама со половинката и газето од Фотошопка Манекенкоска И тие гради бе, мрсни, се ослабело само тие не Инаку, не го сакам Луј Витон брендот, не сакам униформирани, и не ја сакам Сека ни Јеца затоа што носат Луј Витон (или што и да е што личи на тоа). Нит Боки го сакам! Го запустија брендов такви ко нив
Мене не ми се допаѓа дека е премногу исфорсиран. Најобично парче облека/накит...му ставила orромни букви LV и woww, треба да паѓаме во несвест. Има некои работи шо ми се допаднале ама без да знам дека се лв, така некои по дискретни што се, али у глобала на 99% од производите ги имаат буквите (поголеми од самиот производ). Може се квалитет и незнам што, јас искрено никогаш не сум поседувала нешто вакво, ниту оригинал, уште помалку фејк и незнам за таа страна да зборам, ама дизајнот ми е веќе накај кич од толку фејк ствари. Ете прост пример со купачите погоре, толку се прости и ендоставни, да не речам грди, ама пази, LV се п.с Мене пак коа ќе видам LV на Боки 13 ме потсеќа се некои кичести фаци носат од брендов, демек да се покажат шо се
кај сликата од цеца работи фотошоп и тоа на големо..кажуваа и на тв да не бидам оф -топик : [mod-kirilica:310s547o][/mod-kirilica:310s547o]
ХУЛАХОПКИ!!!! Иначе се предомислив, сватив дека сакам нешто од Витон. Сааатите A eве и кичест за оние преоптеретените со логото ЛВ
Aу кич невиден ја замислувам Сека, Јелена Карлеуша или Боки во оваа грда навлака на колава. Фичо боље ќе возам со обични седишта него ова Луи Витон претеруваат со нивното лого, па ај лого него и нивното име секаде да е. Исто и Фенди претерува. Овие другиве не таман си се. Ташните на Шанел едно знакче кај закопчувањето што има и Прада исто така. Затоа си ги сакам нив, не се кичести. Луи Витон само часовници добри има!
Луи Витон ме потсеќа на Шутка.Кога и да отидам наидувам на такви ташни каиши,марами,новчаници и што уште не.Одвратноо...
Од новите пазари можеш да купиш ама тоа не се чанти од Луи Витон туку фалш имитации... Од авион се гледа дека не е тоа тоа.