Да, Let the good times roll, мириса неверојатно и остава мирис и на лицето, ама искрено е прегруб за секојден, како да се триеш со груба палента (всушност и е палента). Имав чувство дека не чисти и како да остава некаков филм на кожата. Можеби како пилинг за еднаш неделно или за тело. Не е лош ама не би го користела на лице, а имам нечувствителна и комбинирана кожа.
Од поновите производи bunny Moon ми е омилен. Желе маска за лице, нема дефинирано за каква кожа е ама дека содржи масло од рози јас за земав за сува кожа, плус на мирисот не можем да оддолеам. Него имам проблем со Аромако, го користев цело зимо ми беше супер, сега коа се стопли како да ми се исуши коцката и не сака да се мачка. Дури груба ми е на кожата како гребење кога пробувам да ја ставам. Ја исеков на пола, се намачкав од таа страна кај исеченото, супер беше и пак се исуши. Ја чувам во кутивчињата што они ги продаваат....вие како го чувате, имате ваковв проблем?
@AlicaInWonderland како и да го чуваш, се суши. Јас го чував прво во ќесичка од тие за замрзнување , па сега во тие металните кутивчиња ама пак ми се суши. Се суши од страните, не од страната со која се мачкам. Го сечкам малку од страните со ноже, ги вадам сувите делови и тоа е. толку сум задоволба воопшто не сакам да помислам да го сменам
Немам проблем, се суши, ама не од страната кај што мачкам, и не многу. Сувите делови ги отстранувам пред да се намачкам. Јас го чувам во обично ќесенце, и во лимена кутија од парфем која не е затворена.
Пред неколку недели земав неколку работи на Lush , ми требаше нешто за миење на лицето па решив да го пробам Herbalism. Мирисот не ми се допадна да бидам искрена , ама лицето многу убаво го чистеше. Само што мислам дека е наменет за по нормална кожа до комбинирана кожа , не е толку за масна. Мене одлично ми одговараат сапунот Coalface и Dark angels , поготово ова второто да не ја црнеше до толку бањата Сега наредно му се спремам да го пробам чистачот Let the good times roll , гледам и други членки го фалат овде , е сега не сум сигурна колку ќе ми одговара на типот на кожа ама нема врска. Инаку чистачов ми се потроши , и тоа многу брзо памет за друг пат да ја земам големато пакување. Путерчето за тело Shimmy shimmy е најубавото нешто на светот што сум го пробала досега. Кожата ја остава нежна , и има светкиии нешто што највеќе ми се допаѓа да ставам во лето на кожата. Остава светки буквално насекаде , и остануваат се додека не се избањаш. Мириса многу убаво, на бело чоколадо мене ми мириса
@koritsaki читав низ темава прилично доста пилинзи имаш користено. Па ме интересира од кој си најзадоволна? Јас сакам да го земам ocean salt ама се двоумам
@lovemme Ocean salt - го имав купено лани , наменет е само за мрсно лице и бидејќи е составен од морска сол и е груб,не е препорачливо да се користи над 2 пати неделно. Мене ми се допаѓаше многу , исто така за комбинирана-масна кожа е и Cup o coffee , само што за разлика од ocean salt , овој со кафето можеш да го користиш 2-3 пати неделно
Thanks А да ми препорачате пилинг за мрсна и кожа склона кон акни. Од жешково ми страна прилично мрсна кожава и акни каде што најмногу потам. Не сум од Ск па немам прилика да одам до Сити мол , така да секоја информација ми е добредојдена.
@lovemme да знам дека не си од Скопје , ама можеш да порачаш од страната на Lush , вршат достава низ Македонија друго имам пробано на Алверде и Логона , едните ги има во ДМ другиве низ Зегин аптеките
@sorbet не, од Солун од Лаш го земав цената тука му беше мислам 6 евра. А инаку веќе 2 недели го користам и сеуште ко ново ми е
@koritsaki си прашала за чистачите со пуканки. Мене ми е супер во комбинација со Vanishing Cream. Имам чудно лице па морам секога да користам производи за чистење лице со креми. Herbalism ми е супер во комбинација со Celestial. Инаку користам и Аромако за под мишка и од време на време маски за лице, гелови за туширање и путер и за тело. Lush користам повеќе од десет години.
@JoyJoy да тој чистач со пуканките сакам да го земам следно досега Herbalism го користев супер ми беше. Да и кремата што ја спомна Vanishing ми беше одлична какo и Enzymion. Дали можеби ја имаш пробано кремата што служи и како прајмер Magical moringa? Малку е поскапа од другиве и викаат и таа е супер за масна кожа. Аромако е одлично нешто за под пазуви трет пат го користам сега
Не сум ја пробала таа со мобинг зашто не сум многу по шминкање и слично. Пудра на лице ставам за посебни пригоди за секој ден само коректор. Аромако јас го користам повеќе од 10 години и супер ми е. Ништо друго не ми е ни приближно толку добро.
Женски , кажете ми свеживе маски како Cupcake и итн ги има во Lush во Македонија? Исто и за пудрава во прав ме интересира ако сте ја имале користено да ми пишете некој збор
Што подетално ти треба? ако сакаш чистач за лице - Herbalism е супер , сапун за лице - fresh farmacy, крема за лице enzymion