Утре ќе одам да го земам Soak and float , последниов месец мака мачам со првут (имам 3 шампони дома , сите првут ми прават ) ќе го пробам неколку пати па ќе пишам воедно да , ако некој има искуство нека пише за шампонов
Искуство со Celestial кремата? Читав критики од странциве и повеќето беа позитивни, па сакам и ваше мислење да слушнам
Имав тестерче од истата, и за тие два-три пати што ставив, ми остави убав впечаток. За сува кожа ако имаш е супер.
Да, даваат. Бесплатно е, само обично даваат такви примероци на редовните муштерии, ама ќе ти дадат, само замоли ги.
Vo scm so namera da kupam nesto od Lush me preceka arogantna mlada devojka koja na moeto prasanje dali se samo ovie ml od kremite mi odgovori ironicno 'Epa kupi si dve ako ne ti odgovara' i mi go svrte grbot. Ne mi e jasno zosto vakov odnos so klient koga treba da mu prodades nesto? Uzas.
Дали ги имате користено Sun или Breath of God парфемите? Кој е по летен? Го користам Lust ама дефинитивно е по тежок и идеален за зима и кој од овие два погоре е потраен?
@Yeeah од Lush сега имам два парфема , Lust и Breath of God. Lust е прекрасен, мириса на јасмин и е многу траен додека другиов не ми е баш по кејф , но го носам за да го потрошам. Sun го мириснав на тестер во Сити мол, но не ми е толку траен како Lust.
Вчера купив Toothy Tabs (Boom-за избелување и Miles of Smiles- за свеж здив) Првите ги имав користено задоволна сум и навистина забите ми се побели, а вторите прв пат ги земам и не сум ги пробала се уште. Добри им се производите,сум користела сапуни и некои креми за лице,пилинзи.. Единствен недостаток е тоа што имаат краток рок на траење..
@Fallen.Angel да не ја имаш користено случајно кремата за лице Cosmetic lad ? Или можеби маската за коса Roots?
Во име на маж ми, да го пофалам шампонов за поттикнување раст на косата. Презадоволен е мм, а јас можам да кажам дека преубаво мириса. Единствена маана, цената. 1350 мислам е 300 гр, а 100 гр околу 600-700. Прескап
Стварно се малку соленки, ама некои работи им се многу добри. Моментално го користам чистачот за лице Herbalism - се користи секојдневно наутро и навечер. Јас не го користам два пати, од проста причина што ме мрзи, затоа што со ваквите чистачи се прави малку неред - односно се ронат. Сепак, навистина има добар ефект, после користење лицето ми е мазно, сјајно, нежно ексфолирано од мелениот бадем и навистина приметувам моментално подобрување веднаш по користењето. Иако е околу 700 денари едно кутивче, мене лично ми треба малку продукт при секое миење и еве веќе неколку месеци ми трае. Спојлер: Состав Ground Almonds (Prunus dulcis) , Kaolin , Glycerine , Nettle, Rosemary and Rice Vinegar Extract (Urtica dioica, Rosmarinus officinalis) , Rice Bran (Oryza sativa) , Water (Aqua) , Gardenia Extract (Gardenia jasminoides) , Rose Absolute (Rosa damascena) , Chamomile Blue Oil (Matricaria chamomilla) , Sage Oil (Salvia officinalis) , Fragrance , Chlorophyllin (Chlorophyllin-Copper Complex) . Втор производ од којшто сум многу задоволна е сапунот Sultana of soap. Мирисот мене лично ме потсеќа на нешто топло, убаво, луксузно. Мислам дека не би му се допаднал на секого, но мене ми е буквално арома терапија после напорен ден, а гледам и маж ми го краде се почесто Инаку го користам исклучиво за тело. Кожата мириса извесно време после туширањето и во никој случај не е пресушена како што ми се случувало со други сапуни. Спојлер: Состав Rapeseed Oil; Coconut Oil (Brassica napus; Cocos nucifera) , Water (Aqua) , Glycerine , Sorbitol , Fragrance , Dried Apricots (Prunus armeniaca) , Dried Currants (Ribes nigrum) , Dried Cranberries (Vaccinium macrocarpon) , Olibanum Oil (Boswellia carterii) , Bergamot Oil (Citrus Aurantium bergamia) , Titanium Dioxide , Sodium Chloride , EDTA , Tetrasodium Etidronate , Sodium Hydroxide , *Limonene , *Linalool , Butylphenyl Methylpropional , Hexyl Cinnamal . Гелот за туширање American cream не ми е нешто посебно, особено па за таа цена не би го купила повторно.Мирисот не му е многу интензивен, а мене лично производите на Лаш ми асоцираат пред се на таква намена. Спојлер: Состав Water (Aqua) , Sodium Laureth Sulfate , Glycerine , Sodium Cocoamphoacetate , Lauryl Betaine , Fragrance , Titanium Dioxide , Vanilla Absolute (Vanilla planifolia) , Clary Sage Oil (Salvia Sclarea) , Lavender Oil (Lavandula Angustifolia) , Benzoin Resinoid (Styrax tonkinensis pierre) , Fresh Orange Juice (Citrus Aurantium Dulcis) (Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Juice) , Fresh Strawberry Juice (Fragaria Vesca) (Fragaria Vesca (Strawberry) Fruit Juice) , Carrageenan Extract (Chondrus Crispus) , Alpha-Isomethyl Ionone , Coumarin , Red 33 Lake . Кремот за лице Imperialis е ок, но за таа цена мислам дека можам да најдам пред се посоодветен крем за моето лице, со активни состојки што ќе помагаат со први брчки и нерамнини : )) Инаку има и парабени, за тие што ги избегнуваат. Спојлер: Состав Lavender Flower Infusion (Lavandula angustifolia) , Mullein Leaf Infusion (Verbascum thapsus) , Organic Extra Virgin Olive Oil (Olea europaea) , Orange Flower Water (Citrus aurantium amara) , Stearic Acid (Stearic acid) , Shea Butter (Butyrospermum parkii) , Fair Trade Organic Cocoa Butter (Theobroma cacao) , Glycerine , Cetearyl Alcohol , Orange Flower Absolute (Citrus aurantium amara) , Tiger Lily Extract (Lilium candidum) , St. John's Wort Extract (Hypericum perforatum) , Elderflower Extract (Sambucus Nigra Flower Extract) , Sweet Violet Extract (Viola odorata) , Sunflower Petal Extract (Helianthus Annuus) , Alkanet Extract (Alkanna tinctoria) , DRF Alcohol , Triethanolamine , Methylparaben , Fragrance , Propylparaben .
@Sexybaby86 ти благодарам што пиша за шампонов. Баш сакав да прашам за него на темава ама бидејќи е нов во продажба мислев се уште никој го нема пробано. Ми се гледа идеален за масно теме и за волумен на косата. Е сега јас овде во грчка не можам да го најдам тој од 100мл туку тој од 300 треба да го земам Сега го користам Cyntia Sylvia Stout ама некако брзо ми ја масти косата не сум баш задоволна, дефинитивно е наменет за тие што имаат виткана коса. Кога ќе го потрошам овој , ќе го земам Wasabi shan kui
Девојки дали имаат добра крема за околу пределот на очите? И некој лосин /крема за мозочиња на задникот? Фала
Јас ја имам користено оваа крема , а како што знам единствена им е таа. Убава ми беше , лесно се впиваше. Немам проблеми со брчки и темни кругови па не можам да ти кажам дали помага околу тоа А за мозолчиња имаат многу добра маска за лице и тело , Mask of magnaminty , и лосионот со чајно дрво им е наменет за против мозолки , го имам користено и е одличен. Не содржи алкохол и не ја суши кожата