Лелее фала ти многу @koritsaki што го пофали мирисот на Лаш, само еднаш си ставив на блузата и мислам цел спрат ми мириса на шеќерна волна, на карамел, пуканки, препрекрасен е!! Верувам дека кога ќе го потрошам пак ќе си го купам
Лаванда? Сигурно ќе биде и тој многу убав Мене ме заинтересира сега Honey I washed the kids, гледам пишува дека мириса на медено колаче, следен или тој ќе биди или истиов
@koritsaki Пак јас Еднаш пробав тестер од гелот за туширање Lord of Misrule, од прва не ми се свиѓаше, ама ми се задржа на кожата дури до наредниот ден мислам и ми се засвиѓа ептен. И вчера го пробав спрејот за тело, ама некако малку поинаков, послаб и понежен мирис има од гелот, и не траеше многу долго на кожа. Ако си го пробала, може да ми кажеш каков е парфемот и дали е тој подобра опција? Ако не, те молам кажи ми меѓу следниве спрејови за тело, кој ти е најубав, секако ако си ги пробала: Big, Dad's Garden Lemon Tree, Salty, Zesty или Dirty. За Big знам дека го знаеме и двете, предобро мириса. Од другиве само Dirty таблетите и парфемот го имам помирисано.
Lord of misrule го немам пробано ниту мирисот ниту гелот. Како мирисаат? Од спрејовите за тело Big , Snow fairy и овој со пуканките тие ги имам пробано. Од другите мириси, не, Twilight сум го мириснала мириса исто како Sleepy лосионот и гелот за туширање.
На нивната страна пишува дека е со пачули, црн бибер и ванила, мене ми мириса зачинето и топло, и после некое време на нешто слатко ама не такво за да ти се слоши, описов.
Dad’s garden и Zesty ти се баш освежувачки. Dirty мене не ми се допаѓа и малку тежок ми е мирисот, ама ако го сакаш мирисот на сандалово дрво и нане, go for it. Big е како шампонот исто, мириса на море и малку цветни ноти.
Мислам дека ќе биде супер за есен зима мирисот ако земеш некој обавезно да пишеш Јас земав денес пак некои работи let the good time roll чистачот (тој со витамин Ц при крај ми е ) , ultrabland за вадење шминка порано мноогу често го купував, тонерот со чајно дрво, marylin третман за коса ќе видиме каков ќе е не сум го користела, маска за коса Violet cream нов е , наменет за плава коса ќе пишам и за него мислење. И yog nog гелот , ми го дадоа тестер и мириса преслатко , па решив да го земам од 110 гр, треба и од овој мирис да направат спреј за тело.
Yog not ми е мене еден од омилените, штета што го има сезонски само. Пробај го sticky dates, моментално ми е нај. Yog nog поубаво ми мириса од snow fairy, а од тој нели направија спреј. Сите убави спрејови што им беа, ги нема повеќе: Golden pear, Coco loco…
Даа и Golden pear го мириснав еднаш порано, супер мирисаше. Не сум знаела дека од Yog nog имало спреј за тело. Баш штета што ги нема. инаку фала, ќе го имам во предвид Sticky dates , јас сега за сега сум заљубена во овој Let the good times roll , нема кој не ме праша кој парфем го имам ставено. Сакав да те прашам Marylin терапијата за коса да не ја имаш можеби пробано?
Не, извини, не објаснив убаво, мислев за snow fairy, не за yog nog. Освен шампони и млеко за коса немам пробано третмани за коса.
@koritsaki не издржав и го порачав сега honey i washed the kids милион коментари добивам дневно, дефинитивно најтраен и најубав мирис до сега ми бил овој од шеќерна волна
За кој имаш повеќе коментари добиено Мене секој ден ми даваат по некој коментар за Let the good times roll
Моментално само let the good times roll го имам мила, за тој добивам многу коментари дневно, ми викат одалеку знаеме дека идеш Овој honey i washed the kids денеска си го порачав, од првиот многу сум задоволна и од мирис и од трајноста па решив уште еден да порачам, да ја сефтосаме платата таман Кога ќе стигне ќе ти кажам дали е исто прекрасен како let the good time roll, ама верувам дека ќе биди
А има нешо ко тестери така во мали пакувања да се пробаат мирисиве? Ве читам колку ги фалите дека се прекрасни и се заинтересирав ептен. Малце скапички се ама ако се трајни и убави, тогаш значи вредат за парите. Колку отприлика траат? Не се обичен спреј за тело така?
Обавезно ќе кажеш Јас наредно Twilight го земам и ќе пишам и за него мислење. Let the good time rolls е љубов голема засекогаш ќе го купувам @Mrs. right за овие што зборуваме се спрејови за тело, и ептен се трајни. Не се скапи воопшто особено за тој што го фалиме 200мл е околу 1500 ден што мириса вака плус траен од 200мл по таа цена не наоѓаш. имаат и парфеми , од 3 што ги имам пробано еден ми беше траен а тие се каде каде поскапи
И мене во почеток ми беа скапи, ама вредат мила дефинитивно Еве јас од 6 сабајле за на работа сум флитната и тоа само еднаш на блузата, пред малку си дојдов и маж ми пак ми дади коментар На телото до утре можи нема да мириса ама на облеката мириса додека не ја исперам , до толку се прекрасни
Можеш да побараш да те прснат со спрејчињата или парфемите, а исто може на картонче да ти прснат иначе вака како тестери да си земеш за дома нема од спрејовите, ама од речиси се друго за што и да побараш даваат тестери. Мене ме прснаа еднаш со Lord of Misrule спрејот и мислам дека траеше неколку часа ама треба да се мириснеш од блиску после некое време, немаше некоја проекција, другите спрејови ги немам пробано. Ама парфемите им се многу јаки и трајни.
Добро, да, реално ако е траен, а и големо пакување е, што викаш и се исплати. Фала ви и на вас @QweenSM @blueeparadise.