LUSH

Discussion in 'Тело' started by CoverGirl10, May 29, 2011.

1. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Лелее фала ти многу @koritsaki што го пофали мирисот на Лаш, само еднаш си ставив на блузата и мислам цел спрат ми мириса на шеќерна волна, на карамел, пуканки, препрекрасен е!!:inlove::inlove::inlove:

Верувам дека кога ќе го потрошам пак ќе си го купам :angel:

MayDiamonds, koritsaki and eliesaab like this.
  2. koritsaki

koritsaki Moderator Staff Member

@QweenSM

Баш ми е мило :inlove: со здравје да си го користиш :) јас планирам Twilight да го земам наредно :)

QweenSM likes this.
  3. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Лаванда? :inlove:
    Сигурно ќе биде и тој многу убав :inlove: Мене ме заинтересира сега Honey I washed the kids, гледам пишува дека мириса на медено колаче, следен или тој ќе биди или истиов :inlove:

koritsaki likes this.
  4. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

@koritsaki Пак јас :lol: Еднаш пробав тестер од гелот за туширање Lord of Misrule, од прва не ми се свиѓаше, ама ми се задржа на кожата дури до наредниот ден мислам и ми се засвиѓа ептен. И вчера го пробав спрејот за тело, ама некако малку поинаков, послаб и понежен мирис има од гелот, и не траеше многу долго на кожа. Ако си го пробала, може да ми кажеш каков е парфемот и дали е тој подобра опција?

Ако не, те молам кажи ми меѓу следниве спрејови за тело, кој ти е најубав, секако ако си ги пробала: Big, Dad's Garden Lemon Tree, Salty, Zesty или Dirty. За Big знам дека го знаеме и двете, предобро мириса. Од другиве само Dirty таблетите и парфемот го имам помирисано.

koritsaki likes this.
  5. koritsaki

Lord of misrule го немам пробано :) ниту мирисот ниту гелот. Како мирисаат?

Од спрејовите за тело Big , Snow fairy и овој со пуканките тие ги имам пробано. Од другите мириси, не, Twilight сум го мириснала мириса исто како Sleepy лосионот и гелот за туширање. :)

blueeparadise likes this.
  6. blueeparadise

На нивната страна пишува дека е со пачули, црн бибер и ванила, мене ми мириса зачинето и топло, и после некое време на нешто слатко ама не такво за да ти се слоши, описов. :D

do-re-mi and koritsaki like this.
  7. piglet1

piglet1 Популарен член

Dad’s garden и Zesty ти се баш освежувачки. Dirty мене не ми се допаѓа и малку тежок ми е мирисот, ама ако го сакаш мирисот на сандалово дрво и нане, go for it. Big е како шампонот исто, мириса на море и малку цветни ноти.

koritsaki and blueeparadise like this.
  8. koritsaki

Мислам дека ќе биде супер за есен зима мирисот :) ако земеш некој обавезно да пишеш :)

Јас земав денес пак некои работи :lol: let the good time roll чистачот (тој со витамин Ц при крај ми е :lol:) , ultrabland за вадење шминка порано мноогу често го купував, тонерот со чајно дрво, marylin третман за коса ќе видиме каков ќе е не сум го користела, маска за коса Violet cream нов е , наменет за плава коса ќе пишам и за него мислење. И yog nog гелот , ми го дадоа тестер и мириса преслатко , па решив да го земам од 110 гр, треба и од овој мирис да направат спреј за тело. :party:

piglet1 likes this.
  9. piglet1

piglet1 Популарен член

Yog not ми е мене еден од омилените, штета што го има сезонски само. Пробај го sticky dates, моментално ми е нај. Yog nog поубаво ми мириса од snow fairy, а од тој нели направија спреј. Сите убави спрејови што им беа, ги нема повеќе: Golden pear, Coco loco… ;(

koritsaki likes this.
  10. koritsaki

Даа и Golden pear го мириснав еднаш порано, супер мирисаше. Не сум знаела дека од Yog nog имало спреј за тело. Баш штета што ги нема. :( инаку фала, ќе го имам во предвид Sticky dates , јас сега за сега сум заљубена во овој Let the good times roll , нема кој не ме праша кој парфем го имам ставено.
    Сакав да те прашам Marylin терапијата за коса да не ја имаш можеби пробано? :)

piglet1 likes this.
  11. piglet1

piglet1 Популарен член

Не, извини, не објаснив убаво, мислев за snow fairy, не за yog nog. Освен шампони и млеко за коса немам пробано третмани за коса.

koritsaki likes this.
  12. QweenSM

QweenSM Форумски идол

@koritsaki не издржав и го порачав сега honey i washed the kids :lol: милион коментари добивам дневно, дефинитивно најтраен и најубав мирис до сега ми бил овој од шеќерна волна :inlove:

koritsaki likes this.
  13. koritsaki

За кој имаш повеќе коментари добиено :lol:
    Мене секој ден ми даваат по некој коментар за Let the good times roll :)

14. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Моментално само let the good times roll го имам мила, за тој добивам многу коментари дневно, ми викат одалеку знаеме дека идеш :D Овој honey i washed the kids денеска си го порачав, од првиот многу сум задоволна и од мирис и од трајноста па решив уште еден да порачам, да ја сефтосаме платата таман :D
    Кога ќе стигне ќе ти кажам дали е исто прекрасен како let the good time roll, ама верувам дека ќе биди :inlove:

koritsaki likes this.
  15. Mrs. right

Mrs. right Истакнат член

А има нешо ко тестери така во мали пакувања да се пробаат мирисиве?

Ве читам колку ги фалите дека се прекрасни и се заинтересирав ептен. :$

Малце скапички се ама ако се трајни и убави, тогаш значи вредат за парите.
    Колку отприлика траат?
    Не се обичен спреј за тело така?

16. koritsaki

Обавезно ќе кажеш :) Јас наредно Twilight го земам и ќе пишам и за него мислење. Let the good time rolls е љубов голема засекогаш ќе го купувам

@Mrs. right за овие што зборуваме се спрејови за тело, и ептен се трајни. Не се скапи воопшто особено за тој што го фалиме 200мл е околу 1500 ден што мириса вака плус траен од 200мл по таа цена не наоѓаш. :) имаат и парфеми , од 3 што ги имам пробано еден ми беше траен а тие се каде каде поскапи

Mrs. right and QweenSM like this.
  17. QweenSM

QweenSM Форумски идол

И мене во почеток ми беа скапи, ама вредат мила дефинитивно :inlove:
    Еве јас од 6 сабајле за на работа сум флитната и тоа само еднаш на блузата, пред малку си дојдов и маж ми пак ми дади коментар :D
    На телото до утре можи нема да мириса ама на облеката мириса додека не ја исперам , до толку се прекрасни :inlove:

Mrs. right likes this.
  18. blueeparadise

Можеш да побараш да те прснат со спрејчињата или парфемите, а исто може на картонче да ти прснат иначе вака како тестери да си земеш за дома нема од спрејовите, ама од речиси се друго за што и да побараш даваат тестери. Мене ме прснаа еднаш со Lord of Misrule спрејот и мислам дека траеше неколку часа ама треба да се мириснеш од блиску после некое време, немаше некоја проекција, другите спрејови ги немам пробано. Ама парфемите им се многу јаки и трајни.

Mrs. right likes this.
  19. Mrs. right

Mrs. right Истакнат член

Добро, да, реално ако е траен, а и големо пакување е, што викаш и се исплати.

Фала ви и на вас @QweenSM @blueeparadise.

QweenSM, blueeparadise and koritsaki like this.
  20. Didajo

Didajo Истакнат член

Парфем или спреј?