Тестери ти даваат рандом, да пробаш и ако ти се допадне после нормално да купиш. И добра тактика им е, зошто имам купено така некои производи. И пример некогаш даваат тестери поврзани со она што си го купил. Сум купила плочка за масажа Lord of Misrule, може да ми пратат тестер гел за туширање од истата линија. Си купил сапун за тело, исто може да добиеш гел за туширање. Си земал шампон, ти пратиле тестер регенератор итн итн... Јас последниов пат сама си побарав 6 тестери зошто сакав да пробам некои работи, и еве Squeak шампонот ми се допадна, искрено би го купила во иднина. Геловите за туширање не им се исплаќаат за купување, кога реално мислам кожата ми има повеќе мирисано од Балеа што е 70 денари. И изван сваке памети е за гел од 100гр да се дадат 600-700 денари, нема злато внатре. Иначе Demon in the dark сапунот многу ми се допадна, сакам освежителни мириси, но го имам истиот проблем како и со претходните два, земав од 100гр и одма ми се стопи, има дали само за уште едно бањање и после веќе ќе се скрши на парчиња... Штета искрено. А сајтот мислам дека им е правен по ист терк како српскиот и хрватскиот, и гледам дека на некои производи им е буквален преводот, copy paste од англискиот сајт.
@koritsaki Го проба ли Twilight спрејот? Јас те чекам да кажеш. Денес ми пратија картончиња прснати со Dirty спрејот и парфемот и искрено вака изветрани мноогу убаво мирисаат, ама имаат малку поинакви ноти и двете, и не мириса воопшто остро и јако на ментол како кога мириснав директно од парфемот. Цела соба ми мириса само од картончињата, сега наредно и нив сакам да ги земам, да банкротирам таман.
@blueeparadise Не, се уште не ми се насобраа други парфеми, па затоа. А let the good times roll ми е при крај, чекам да се потроши па го нарачувам овој. Ако ми се,допадне ок, ама let the good times roll мора пак да го земам , толку комплименти за парфем во животот не сум добила
Ај, ја да те прашам дали траен беше? Нешто слично ко овој со пуканкиве, таква трајност или далеку од тоа? Изглеа овој нашиов им е најтраен од сите спрејови, така си мислам. И на сајтот им е потрошен, отишле залихите. Нареден се мислам Honey I washed the kids, а Big другпат, тој за летна сезона нека биде.
Big ми беше некако по свеж , јак и тој беше ама не и толку траен. Некако брзо ми се губеше. Истото мислење ми е и за Snow fairy. Let the good times roll најтраен ми е до сега од спрејовите
За спрејот или парфемот зборувате? Парфемот го имаше, спрејот кога го има кога не или јас сум грешка. Сега гледам ставиле Валентајн колекција.
Јас гелот за туширање го имав од тестер и многу јако мирисаше, бладуњаво ептен, ко прав џем со мирис на рози. Спрејот сигурно и појак би бил. Мене не ми се допадна воопшто.
Мене не ми се свиѓа Валентајн колекцијава, не сфаќам зошто кога вадат вакви лимитед едишн колекции, ставаат само бомби за во када, гелови за туширање и сапуни. Пример во Барби колекцијата имаше шампон, желе маска за лице, пилинг за тело и парфем. Реално, покорисни работи се... Или па ќе извадат нешто предобро лимитед колекција и ќе го снема за месец дена. Ја искрено би да направат нови тврди шампони, таблети за заби и желе маски за лице.
Е зошто мене не ми пратија картончиња кога им побарав тестер од тој спреј што сите го зборувате тука? Ми рекоа дека немаат тестер за спрејовите/парфемите... Ух... Ништо, ќе треба да одам специјално на штанд.
Каде ти рекле? Абе јас во коментар им пишав ако може да ми испратите картончиња од парфемот и спрејот Dirty. Под картончиња мислев на оние што ги даваат по парфимерии/девојки што ги делат по молови за да видиш како мириса некој парфем. Е сега, они ми пратија дел од ливчиња, буквално како post it notes што се, таква хартија, прснати со парфемот и спрејот и не ми ставиле ниеден друг тестер. Сигурно немаат такви картончиња и сто посто ме пцуеле коа ме прочитале ама две нарачки по ред им направив, скоро 3000 им оставив, плус и претходно им имам нарачувано и си рекле ај да и го напраиме меракот. Ти го препорачувам и тебе Dirty, особено парфемот, ако сакаш такви мириси. 1500 им се и спрејот и парфемот, едни од поефтините. Откако ќе се изветрее и развијат нотите, мирисот е соон.
Па при онлајн нарачка, во коментар пишав... Нема врска, ваљда немаат таква пракса. Тебе, ете, ти се погодило )))) Па не знам јас како мириса dirty, немам идеја... Јас кога ги мириснав на штанд, сите ми мирисаа прејако, пренападно, претешко... И затоа се немам заљубено во ниеден од мирисите. Може треба да се шприцнам, да прошетам, па да видам каков ефект ќе има.
Definitivno. Jas koga otidov za "Let the good times roll" spricnav i na raka i kartonce, odvratno mi mirisase, i vikam sto e hype-ot tolku , bas e grd Pa posle nekoe vreme se mirisnav i wow bev mnogu mi se dopadna, i se vrativ da go kupam. Veruvam vaka i so drugite e.
Тестирав: Berry Berry Christmas гел за туширање: Мнооооооогу убаво мириса. Така слатко-киселкасто, не знам како да опишам... Светки има, ама само во кутивчето, на тело не се приметува ништо (барем не кај мене). Во однос на задржување на мирис-повторно ништо посебно. Интересно е тоа што приметив дека од геловите за туширање малку ми се суши кожата ама, истовремено, ми исчезнуваат акните од грбот. Once Upon A Time лосион за тело: Од сите тестери што ги добив, овој најмалку ми се свиѓаше. Дури и не го рачунав како нешто што сакам да го пробам. Но, му дојде редот. Ич, ич немав желба, ама ај... И, разви силен мирис на лимета, ме потсети на еден лосион за тело што порано го користев, мешавина од лимета и ѓумбир. Значи, одбивниот мирис (за мене) од кутивчето веднаш го снема. Лиметата брзо исчезна, беше експлозивно јака, ама кратка. Следуваше сииииилен мирис на (зелени) јаболка. И уште трае, после еден час. Дали ќе ми прија на кожата, ќе треба да почекам и да видам. Сѐ на сѐ-гелот за туширање би влегол како опција за купување догодина зашто, нели, Божиќна едиција е. Лосионов... Па... Хм... Не викам не. Ама би бил ептен долу на листата. За тие што НЕ сакаат благи/слатки мириси и за тие што САКААТ мирис на јаболка-топ избор е! *** Ја ѕирнав сега новата колекција за денот на вљубените. Не знам зошто толку форсираат со бомбите за во када... Ваљда им се најтрошени, не знам? Јас ги скокам, немам када )))))) Многу малку други производи има, мал е изборот. Очекував и некој спреј за тело, во рекламата на нивниот официјален YouTube како да приметив и шишенце парфем. Ама нема. Барем не во Македонија. И... хм... Скапичко, бе... Јас, лично, за следна нарачка, ќе се надевам на поголема заработка од моменталната. Дотогаш-ова што го имам купено сега (а не е кој знае што).