@QweenSM обавезно ќе пишам еве уште го чувствувам на себе. Баш ме интересира дали ќе има исто коментари како за let the good times roll а овој со пуканките и карамелата пак ќе го порачам мора да го имам засекогаш Сапунот еве како изгледа, како чоколаден ролат со бисквити и ореви
Lavandata mnogu li se osekja? Ne deka ne ja sakam, ama imav eden krem za lice od lavanda vo bremenost, i mnogu tesko mi mirisase...a sakam online da go naracam. So zdravje da se koristi seee
Па на почетокот да, потоа се чувствуваат и други мириси , не можам да определам на што точно, како нешто благо ванилесто, важно не е само лаванда Edit: Наскоро ќе ја донесат Велигденската колекција , па на листа за пробување ми се пилингот за тело и лосионот за тело Sticky dates
Имаше ли коментари за спрејчето? Трае уште? Сега ми текна да те прашам, доста време помина од дента па да ни кажеш дали сеуште го чувствуваш на тебе Леле сапунчето Да не знаев дека е сапун, ќе мислев дека е ролат, буквално нема разлика
Само мене ли не ми се свиѓаат спрејовиве освен овој let the good times roll што е ок ама ништо вау ко што очекував, останатите ми беа ужасни,скоро сите ги пробав некои мирисаа толку безвезе, еден мирисаше како на нечистено веце испрскано со урина не знам кој беше, девојчето од сите ми изнашприца Инаку за трајни, ептен се трајни.
За коментари , мм ме прашуваше што мириса така ама не можеше да го погоди мирисот, но беа поминати околу 3 часа од кога се прснав. Значи го чувствував мирисот сигурно 5 часа а сосема малку се прснав од понеделник ќе го користам секојдневно па ќе видиме секако наредниве денови пак ќе споделам
@Shugarspice Дали си се уште задоволна од Super milk? Јас имам тенка коса, се надевам нема да ми ја мрси За расчешлување пред сушење ја користам 6ката на Олаплекс ама дека ми е при крај со наредна порачка викам да го земам ова погоре. Дали штити од топлина? Инаку , Аромако пак почнав да го користам, сега не ми прави воопшто проблем. Немам ни црвенило ни ништо
Извини што се вмешувам, јас го имам пробано ова уште кога го пуштија во продажба, не видов некој посебен ефект освен што мириса преубаво. И јас имам тенка коса и памтам на врвовите го нанесував повеќе, не памтам дали ми ја мрсеше косата, мене и онака ми се мрси ден после миење. Пишува дека штити од топлина, ама има подобри продукти за таа намена. Како регенератор за врвовите го користев и мирисот беше еден огромен плус. Дали би го купила повторно? Можеби, ама само поради мирисот.
@piglet1 Благодарам, значи не вреди да го земам? Тоа на Олаплекс ми се допаѓа, ама дека Лаш ги обожавам баш сакав да му дадам шанса Има уште едно како спрејче, Sea спреј мислам се викаше, и тоа да не го имаш пробано?
Да, го имам. Мириса исто како шампонот Big и ужасно ми ја слепуваше косата. Се сеќавам и дека тоа за прскање се расипало и цел спреј се истурил во фиока. Мене не ми се допаѓаше, а дека за волумен баш имав високи очекувања.
Ти благодарам многу може на Super milk да му дадам шанса , ама ќе го земам тоа од 100 мл како за проба
Извини на мојот покасен одговор најпрво. Инаку да,сеуште сум задоволна од Супер Милк спрејот. И јас имам ултра тенко блакно,суви врвови. Пред сушење за расчешлување ми е одличен,ми дава мекост,сјај и убав мирис и не ми ја масти воопшто. Само нема да претеруаш со нанесувањето. Ма да,тој дел не знам како ќе му одолееш зошто мириса пре кра сно! Дај му шанса. Јас го користам во комбинација со Squeak шампонот и Candy Rain кондиционерот и косата ми е преубава,а за мирис да не коментирам. Миризбата ми трае до наредно перење на косата
Фала ти леле, знаеш ли дека сакав да ги пробам шампонот и регенераторот што ги спомна погоре од регенераторот задоволна си?
Јас го имам пробано Candy rain, ужасно ми мириса, а за ефект, онака, не ми се допаѓаше многу. American cream ми беше многу поубав.
Задоволна сум ептен да. Бидејќи имам суви врвови ми се погоди ептен. И убаво ми мириса,и ми ја прави косата полесна за чешлање,ем ми дава мекост. Е сега како што спомна @piglet1 American cream е исто така прекрасен на мирис,ама девојката од Лаш не ми го препорача за сува коса и тенка. А шампонот ми е сонн
@piglet1 @Shugarspice Фала ви многу, American cream порано го користев ама не правеше ништо на косава во однос на хидратација.
American cream е повеќе за сјај јас мислам, пробај го на Олаплекс регенераторот и шампонот, јас имам многу мрсна коса и не ми ја мрси дополнително и поубава ми е косата отколку кога ќе се измијам со било каков шампон за мрсна коса. Шампонот Honey I washed the kids од Лаш е одличен и ја прави косата мека исто.
Да да, можеби , а како мириса само , на јагоди и ванила ама тоа е не дава доволна хидратација А за Олаплекс да , шампонот 4c го имам и маската бр. 8 , задоволна сум Е и овој го немам пробано Honey i washed the kids , фала ти за препораките
Здраво мила @koritsaki , јас можеби сум досадна што те тагнав 2-3 пати за Twilight ама ме интересира како си задоволна? Дали е траен како let the good times roll и дали има коментари? Сакам да правам нарачка па да знам дали да го порачам.