Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

LUSH

Дискусија во 'Тело' започната од CoverGirl10, 29 мај 2011.

1. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.633
    Допаѓања:
    106.657
    @QweenSM обавезно ќе пишам :) еве уште го чувствувам на себе. Баш ме интересира дали ќе има исто коментари како за let the good times roll :lol: а овој со пуканките и карамелата пак ќе го порачам мора да го имам засекогаш :D

Сапунот еве како изгледа, како чоколаден ролат со бисквити и ореви :D

20240217_141804.jpg

На senjorita-v, Kasiopaja221, QweenSM и 2 други им се допаѓа ова.
  2. DaisyDream

DaisyDream Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јуни 2020
    Пораки:
    1.885
    Допаѓања:
    4.680
    Lavandata mnogu li se osekja? Ne deka ne ja sakam, ama imav eden krem za lice od lavanda vo bremenost, i mnogu tesko mi mirisase...a sakam online da go naracam.
    So zdravje da se koristi seee :inlove:

На koritsaki му/ѝ се допаѓа ова.
  3. koritsaki

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.633
    Допаѓања:
    106.657

Па на почетокот да, потоа се чувствуваат и други мириси , не можам да определам на што точно, како нешто благо ванилесто, важно не е само лаванда

Edit:

Наскоро ќе ја донесат Велигденската колекција , па на листа за пробување ми се пилингот за тело и лосионот за тело Sticky dates :$

Последна измена: 17 февруари 2024
    На senjorita-v и DaisyDream им се допаѓа ова.
  4. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    4.997
    Допаѓања:
    33.732
    Имаше ли коментари за спрејчето? Трае уште? Сега ми текна да те прашам, доста време помина од дента па да ни кажеш дали сеуште го чувствуваш на тебе :)

Леле сапунчето :D Да не знаев дека е сапун, ќе мислев дека е ролат, буквално нема разлика :lol:

На senjorita-v и koritsaki им се допаѓа ова.
  5. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.226
    Допаѓања:
    48.130
    Само мене ли не ми се свиѓаат спрејовиве :?: освен овој let the good times roll што е ок ама ништо вау ко што очекував, останатите ми беа ужасни,скоро сите ги пробав некои мирисаа толку безвезе, еден мирисаше како на нечистено веце испрскано со урина :^)(facepalm) не знам кој беше, девојчето од сите ми изнашприца:D
    Инаку за трајни, ептен се трајни.

6. koritsaki

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.633
    Допаѓања:
    106.657

За коментари , мм ме прашуваше што мириса така ама не можеше да го погоди мирисот, но беа поминати околу 3 часа од кога се прснав. Значи го чувствував мирисот сигурно 5 часа а сосема малку се прснав :D од понеделник ќе го користам секојдневно па ќе видиме :) секако наредниве денови пак ќе споделам :)

7. koritsaki

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.633
    Допаѓања:
    106.657
    @Shugarspice

Дали си се уште задоволна од Super milk? Јас имам тенка коса, се надевам нема да ми ја мрси :wasntme:
    За расчешлување пред сушење ја користам 6ката на Олаплекс ама дека ми е при крај со наредна порачка викам да го земам ова погоре. Дали штити од топлина?

Инаку , Аромако пак почнав да го користам, сега не ми прави воопшто проблем. Немам ни црвенило ни ништо :party:

Последна измена: 21 февруари 2024
    На Momzilla, senjorita-v и DaisyDream им се допаѓа ова.
  8. piglet1

piglet1 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2015
    Пораки:
    986
    Допаѓања:
    19.683
    Извини што се вмешувам, јас го имам пробано ова уште кога го пуштија во продажба, не видов некој посебен ефект освен што мириса преубаво. И јас имам тенка коса и памтам на врвовите го нанесував повеќе, не памтам дали ми ја мрсеше косата, мене и онака ми се мрси ден после миење. Пишува дека штити од топлина, ама има подобри продукти за таа намена. Како регенератор за врвовите го користев и мирисот беше еден огромен плус. Дали би го купила повторно? Можеби, ама само поради мирисот. :lol:

9. koritsaki

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.633
    Допаѓања:
    106.657
    @piglet1

Благодарам, значи не вреди да го земам? Тоа на Олаплекс ми се допаѓа, ама дека Лаш ги обожавам баш сакав да му дадам шанса :lol: Има уште едно како спрејче, Sea спреј мислам се викаше, и тоа да не го имаш пробано?

10. piglet1

piglet1 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2015
    Пораки:
    986
    Допаѓања:
    19.683
    Да, го имам. Мириса исто како шампонот Big и ужасно ми ја слепуваше косата. Се сеќавам и дека тоа за прскање се расипало и цел спреј се истурил во фиока. Мене не ми се допаѓаше, а дека за волумен баш имав високи очекувања.

11. koritsaki

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.633
    Допаѓања:
    106.657

Ти благодарам многу :inlove: може на Super milk да му дадам шанса , ама ќе го земам тоа од 100 мл како за проба :)

На senjorita-v и piglet1 им се допаѓа ова.
  12. Shugarspice

Shugarspice Популарен член

Се зачлени на:
    6 април 2017
    Пораки:
    161
    Допаѓања:
    1.964
    Извини на мојот покасен одговор најпрво. Инаку да,сеуште сум задоволна од Супер Милк спрејот. И јас имам ултра тенко блакно,суви врвови. Пред сушење за расчешлување ми е одличен,ми дава мекост,сјај и убав мирис и не ми ја масти воопшто. Само нема да претеруаш со нанесувањето. Ма да,тој дел не знам како ќе му одолееш зошто мириса пре кра сно! Дај му шанса. Јас го користам во комбинација со Squeak шампонот и Candy Rain кондиционерот и косата ми е преубава,а за мирис да не коментирам. Миризбата ми трае до наредно перење на косата

13. koritsaki

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.633
    Допаѓања:
    106.657

Фала ти :) леле, знаеш ли дека сакав да ги пробам шампонот и регенераторот што ги спомна погоре :clap: од регенераторот задоволна си?

14. piglet1

piglet1 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2015
    Пораки:
    986
    Допаѓања:
    19.683
    Јас го имам пробано Candy rain, ужасно ми мириса, а за ефект, онака, не ми се допаѓаше многу. American cream ми беше многу поубав.

15. Shugarspice

Shugarspice Популарен член

Се зачлени на:
    6 април 2017
    Пораки:
    161
    Допаѓања:
    1.964
    Задоволна сум ептен да. Бидејќи имам суви врвови ми се погоди ептен. И убаво ми мириса,и ми ја прави косата полесна за чешлање,ем ми дава мекост. Е сега како што спомна @piglet1 American cream е исто така прекрасен на мирис,ама девојката од Лаш не ми го препорача за сува коса и тенка. А шампонот ми е сонн

16. koritsaki

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.633
    Допаѓања:
    106.657
    @piglet1 @Shugarspice

Фала ви многу, American cream порано го користев ама не правеше ништо на косава во однос на хидратација.

17. piglet1

piglet1 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2015
    Пораки:
    986
    Допаѓања:
    19.683
    American cream е повеќе за сјај јас мислам, пробај го на Олаплекс регенераторот и шампонот, јас имам многу мрсна коса и не ми ја мрси дополнително и поубава ми е косата отколку кога ќе се измијам со било каков шампон за мрсна коса. Шампонот Honey I washed the kids од Лаш е одличен и ја прави косата мека исто.

На koritsaki и senjorita-v им се допаѓа ова.
  18. koritsaki

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.633
    Допаѓања:
    106.657

Да да, можеби , а како мириса само , на јагоди и ванила ама тоа е не дава доволна хидратација :)

А за Олаплекс да , шампонот 4c го имам и маската бр. 8 , задоволна сум :)

Е и овој го немам пробано Honey i washed the kids , фала ти за препораките :)

На piglet1 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    4.997
    Допаѓања:
    33.732
    Здраво мила @koritsaki , јас можеби сум досадна што те тагнав 2-3 пати за Twilight ама ме интересира како си задоволна?
    Дали е траен како let the good times roll и дали има коментари?:lol:

Сакам да правам нарачка па да знам дали да го порачам. :sun:

На koritsaki му/ѝ се допаѓа ова.
  20. DaisyDream

DaisyDream Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јуни 2020
    Пораки:
    1.885
    Допаѓања:
    4.680
    I jas isto cekam :wasntme: Samo da ne mirisa na lavanda mnogu, da ne sum ko pernicinjata protiv molci :D

На koritsaki и QweenSM им се допаѓа ова.