Видоа дека производитему се трошат многу, поготово спрејчињата за тело и фамозниот let the good times roll и сакаат да си заработат уште некој денар.. не се фер ич. Ради нас тука на фемина сѐ му се троши, јас глава сечам ако тоа не е така Треба пола од заработеното да ни даваат, поготово на @koritsaki
Да, да, гарант така е. Колку само им се има зголемено продажбата општо, а конкретно да не зборам па за тој спреј, откако Коритсаки ни го откри тука. И наместо да се паметни и да ставеа и подостапна цена, они поскапуваат. Вака не се зголемува продажба и не се стекнува лојалност ама ај. Они губат. Богами и така скапи беа цените, со ова ќе подразмислиш дали да земеш.
Стварно ми е убаво спрејчето, коментари вака во животот не сум добила за мирис како за овој, ама скоро 2000 денари за спреј за тело, штознам. Многу ми е некако. А ќе го порачам уште еднаш не викам не, ама за редовно да си го порачувам тешко. И баш ми е криво што е така дека навистина е преубав. Наместо да се паметни како што рече ти, да го симнеа барем на 1200-1300денари пример, уште толку ќе се запалевме и ќе го порачувавме цело време ама ете.
@Mrs. right @QweenSM Фала ви најмногу Кога сме кај спрејовите, гледам sticky dates и golden pear го има на lush.uk ама не го испорачуваат онлајн. Тој sticky dates колку сакам да го пробам гелот за туширање како мириса , мислам некој го имаше од вас пробано? Викате да го донесат наредниов период? Јас сега тој twilight го користам , не е како let the good times roll, ама ок ќе го потрошам , мислам пак не би го купила Вие што го купувате wasabi shan kui @Annath каков регенератор користите со него? Јас имам тенка коса ама не сакам да ми се заплеткува зошто е сува, бланширана
На урми мирисал, слатко ама го немам пробано. Мислам @DaisyDream го имаше ако не се лажам и баш како да го фалеше дека преубаво мирисал. Вајда штом ни се свиѓаат такви благи мириси и овој би требало. Е сега па ептен да не е благ како оној џемот со ружата, тој гел ич не ми се допадна.
Јас стики дејт гелот за туширање сум го користела. Сега би сакала да пробам амо донесат лосион за тело. Мене ми мириса некако на препечен шеќер, ама не на блага чоколадна нота туку некако накај кафе тешко се опишуваат мириси бе
Јас го користам Sticky dates постојано, немам мириснато поубав гел за туширање. И Wasabi шампонот го имам пробано, убаво чисти, ама не би го купила пак. Јас имам тенка и мрсна коса и ми ја прави косата груба после миење, не ми се допаѓа, а еве на партнерот омилен шампон му е. Јас го користам Олаплекс регенераторот.
Ne e. Imam screenshot od dekemvri so istata cena e bar od togas Bas na sirup od urma mi mirisa, i takva konzistencija ima, a i na karamel potpecen potemnet ko so vika Cooper.
@DaisyDream фала ти Avocado co wash спрејот некој да не го има пробано? Може имате пишувано ама ме мрзи назад да вртам. Кај нас на сајтот гледам има и овој добри коментари. Ме интересира како мириса и дали е траен?
Не користам регенератор после шампонот, само Roots третманот на сува коса пред миење, не ми се плетка воопшто. Ставам од спрејот на Натура Сиберика, тој со кавијар што е. Регенератори не користам ич, оти од нив ми паѓа косата. Маски и спрејови си користам. Повеќе ми се мрси косата од ова комбо ама барем убава ми е
Ги порачав wasabi shan kui, super milk и sticky dates лосионот за тело. Ќе пишам рецензии за производите Јас не знам дали имав пишано за терапијата Marylin , одлична е за сува коса (на пакувањето пишува дека е за плава коса особено) ја потхранува косата особено ако имате сува фарбана/бланширана коса ја остава толку мека. Се нанесува на сува коса и се остава најмалку 20минути и се измива па се продолжува со шампон и др. Ставам малку зошто имам слаба коса и мислам дека би ја отежнало ако ставам повеќе, немам збор одлична е
Чекам мислење за супер милк, со акцент на мирисот дали вреди да се има, дали трае подолго...? од спрејови и мириси за коса до сеа неам најдено нешто што ќе ми додржи до спална, а не пак надвор да излезам да мириса
Деновиве разгледував малку повеќе за компанијата и нешто што некако ми пречеше е тоа што немаат никаква амбалажа (да, јасно ми е дека тоа е дел од нивната визија, ама во продолжение ќе пишам зошто е чудно). Има амбалажа која скапо ја наплаќаат и во други држави има амбалажа која е повратна. Со тоа што немаат никаква амбалажа, скратуваат многу на трошоци. И ова ќе беше во ред да немаше некои невкусни појави: Продаваат кармин, ама само производот, а пакувањето се плаќа дополнително и е доста скапо. Продаваат маскара без амбалажа....... Друга работа е што се тргнале од речиси сите социјални мрежи. Иако причината за тоа ја разбирам и поддржувам, не можам да не помислам дека е делумно и изговор за отпуштање на оние кои им ги менаџирале социјалните медиуми. Со ова е скратен уште еден трошок и малку се доведува до прашање етичкиот дел на компанијата. Но, успешно се покриле со: „одговорност“. Додека имаат добри замисли, сепак се јавува скептицизам. Македонскиот е мал пазар но сепак не ми се допаѓа тоа што нема како да се праша за некој производ online. Во цела Македонија, место каде што може да се дојде до информации се лично, а тоа се штандовите во шопинг центар. Од две локации и двете се сместени во еден град. За споредба и во Србија имаат една локација ама имаат и опција за контакт. Трето е што во составот на одредени производи сретнав дека има парабени. Природна и домашна козметика, а со парабени? Јасно е дека трошоците за сè се зголемени ама при толку намалувања на трошоци доаѓаме и до делот дека дел од нивните најпродавани производи се дополнително поскапени. Веќе кога ја спомнав Србија, таму ги нема сите спрејови за тело, исто и цврстите парфеми, значи на македонскиот пазар добро им оди во овој поглед.
@CooperD ми стигнал пакетот, да ги земам и ќе пишам @OmniaVanitas Сосема си во право за кармините и маскарите, скапо е, од маскарите имаат една обична маскара што порано ја користев, а има и една што е само четка и плус делот кај што се наоѓа производот посебно се купува. Мене ме интересира дали некој ги има купено овој тип кармини и маскара. тие naked производи така ги продаваат едно време имаше и conditioner за тело без опаковка, не знам дали се уште постојат... За социјалните мрежи и мене тоа ми смета што се тргнаа ,ми беа интересни сликите и видеата што ги поставуваа како се прави некој производ и сл. А сега мора да влегуваш на страната нивна и да се информираш дали е донесен нов производ и сл. За контактирање со нив можеш email да им пишеш, јас еднаш ги прашував во врска за свежите маски , и што даваат со 5 собрани опаковки и веднаш враќаат. За парабените , јас како што имам читано на нет зависи од процентот кој се користи во еден производ и дека ги користат во случај да не се расипе еден свеж производ како нивните , а еве и тука на биодевојка блогот имам читано за парабените https://biodevojka.blogspot.com/2015/06/blog-post_13.html?m=1 А тоа што поскапуваат секоја година по малку е др тема
Нема e-mail, нема контакт (или ако има, треба многу да се бара низ страната). Споредив со српската страна на која има контакт и е на соодветното место каде што би требало да биде. Конктрадикторно е да тврдат дека се целосно природна козметика и толку да се замараат со сите тие аспекти, а притоа да користат одредени состојќи. Тогаш ништо не ги разликува од останатите. Истово и ме инспирира да го напишам сето тоа. Немаат амбалажа, се тргнаа од социјални мрежи (а со тоа намалија и на вработени кои се грижат за тоа), а постојано поскапуваат.
Јас го имам и не ми се потрефи баш. Прскам сосем малце и пак косата ми ја прави ко тешка, воопшто не е свиленкаста. Миризбата е така-така, мава на бадем и плус нешто цитрусно се осеќа на моменти. Не трае долго, не знам што е толку популарен на ТикТок, ама јас не би го купила повторно. Ама затоа оној Candy Rain регенератор, е тој ми мириса цел ден на коса, го обожавам. И едвај чекам да донесат Sticky dates спрејот!
@Ravenn Мене другарка ми го фалеше и така се нафатив да го земам. Вака уште го немам мириснато. Едвај чекам Candy rain им побарав тестерче баш сакав да го пробам ако е добар ќе го земам Sticky dates ке го донесат во Мк? Кај мене во Грција се донесоа од Sticky dates од Велигденската линија, само го нема спрејот. Ако го донесат кажете да го земам од Мк на време важно лосионот за тело го земав
Jas im pisav na Facebook (kade sekogas uredno i navreme vrakjaat-ili istiot den ili utredenta i se super fini na porakite) i mi napisale deka Sticky dates sprejot bil ogranicen samo vo nekoi zemji, i veke go nema, kaj nas ne go ni dobile, a sledna nedela ke stigne losionot koj isto e Limited edition.