Еве гиии Вака, шампонот не ми мириса на ништо т.е. на нешто тревкасто можам да кажам. Баш ќе видиме дали ќе ми одговара Лосионот Stucky dates e wowwww луѓе, ова стварно неверојатен мирис мене ми мириса на кафе, карамел нешто така заедно. Ова е сон само како мирисааа , дали така мириса и гелот, баш кога ќе одам за Мк ќе го мириснам и него. И шишенцето е минијатурно од 100мл да знаете ќе го потрошам ова за една недела. сега седам и се мирисам Мирисот е неверојатен. Преубав! Спрејот за коса ми мириса на печен бадем, карамела малку ме потсеќа,на let the good times roll и нешто како билка некоја , убаво ми се допаѓа и овој мирис. Само ќе видиме како ќе биде на коса се надевам нема да ја отежнува како што читам. Ќе плачам за спрејот што не го донесоа , не се фер. Ми пратиле 3 тестерчиња, candy rain прекраснотии и тој мирис,баш е интересен. Кокос, макадамија ми мириса. Ќе го пробам се надевам да хидрира. Кремата vanishing два пати сум ја користела , лесна крема супер за масна кожа И маската баш сакав да ја пробам, ги има скоро истите состојки како нивната крема за лице Gorgeous (што е и најскапа) и мириса на портокал, кокос нешто така Ќе ви пишам за мислење
Леле какви се минијатурки според описов ми се чини гелот и лосионот исти ќе да се, да го донесат кај нас го зеам и јас обавезно лосионот. Па ќе се мачкаме само за специјални прилики
Јас да пишам update за производите од погоре Шампонот Wasabu shan kui го пробавме и јас и ќерка ми , убаво ја чисти косата, интересно е што дава ладен,ефект на скалпот прво мириса грозно некако а потоа при миење ми мириса на кока кола наредно ќе го земам поголемото пакување Регенераторот Candy rain е одличен, дава хидратација, мириса прекрасно и тој ќе го земам во поголемо пакување. Super milk спрејот го користеа и двете ќерки деновиве , секако и јас мириса на кокос ,бадем и мириса со денови на косата , значи некоја членка баш праша погоре за спреј што мириса цел ден, ова мириса два дена на косата на ќерка ми со сигурност. И лесно се расчешлува заплеткана коса. Одлично го препорачувам Лосионот Sticky dates , немам зборови , сон. Дава хидратација, не остава лепливо чувство. Мирисот е прекраснотии карамела, бадем, нешто благо
само мене ли не ми се допаѓаат нивните парфеми? знам дека се долготрајни ама сите кои ги имам пробано ми се преблаги, прејаки, не сум пробала некој свеж или цветен хармоничен парфем нивни, како да фали на сите доза на софитицираност
Точно, во право си. Фали доза на... нешто. Од толку фалење тука, морав да тестирам. И, се случи и тоа пред неколку недели. Човеку, како одвратен мирис беше тоа... Неверојатно! Ме потсети на, хм... Стапчиња што горат за арома во соба. Еден имаше као лимета бла бла-исто како освежувач за воздух мирисаше. Искрено, толку пари јас не би дал за нешто такво. Но, секако, за вкусови не се дебатира.
Го донеле и кај нас стики дејтс лосионот. @koritsaki да го зиам 250мл вреди? Освен мирисот што е предобар како е за кожа? хидрира, трае? Ако е добар и за кожа ќе го зеам поголемиот, ама ако е само за мирис тогаш 100мл ќе ми заврши работа само раце и врат да мачкам
@CooperD Вака, убаво хидрира (јас немам сува кожа) , мириса прекрасно, сакам да е нешто по траен мирисот, ама па колку да е по траен, сепак крема за тело е ако имаш можност пробај од тестер во врска со хидратација, а мирисот со сигурност ќе ти се допадне. Јас малото пакување го земав
Јас имам ептен сува кожа, што значи за хидратација нема да ми врши работа. Малото би го земала да сум во ск да идам да си купам да пробам. Ама оти нарачувам онлајн разликата ќе ми дое 500 ден. Па за 500 разлика вреди да зеам повеќе од дупло поголемо...
Пак 2500 ден фукнати на Лаш Овојпат го земав и Аромако дезодорансот баш да видам зошто е толку фален, инаку не се потам нешто премногу. Нарачав и carrot stick - масло за усни и една бомба за када која ќе оди со другите на рафт за украс После, Golden Egg гел за туширање и еден слајм од колекцијата на Шрек.Ко дете се радувам кога ќе ми стигне пакетче иако знам што има внатре
Мене ми е страв да пишам дека let the good times roll ме гуши. Премногу како да работам во слаткара хахаххаахаха
Зошто страв, нема потреба, тоа си е твое мислење. Не значи дека ако на повеќето од нас ни се допаѓа дека мора и на тебе. За вкус/мирис не се дискутира
Тоа што е пишано над моето мислење, плус е основа за оние кои не сакаат (пре)благи парфеми да не го нарачуваат
Taka e, vikaat za vkusovi ne se diskutira. Така, mene cel zivot visoki plavi deckovci mi se svigjaa, na drugarka niski crni Uf jas pa da imam milionce celo Lush ke go kupam ima na krofni cela da mirisam Za moj vkus sovrseni, ama skapi. Aj sprejovi parfemi gore dole se isplatat. Ama gel za tusiranje, ko maž mi sto trosi pola šiše na eden tuš, ima samo za niv da rabotam
Лелеееее Sticky Dates како мириса уффф преубавооо. Земав тестер од лосионот. Урми, шеќер, капучино, млеко, карамела бонбони, ммм неодоливо. Штета што спрејот го нема. Права слаткарница е мирисов, убаво една на Fragrantica пишала во рецензијата дека од мирисот дијабетес се фаќа. Добро, она у негативна конотација го пиша, дека и било преблаго ама небитно, битни сме ние на кои ни се свиѓаат овој тип мириси. Којзнае путеров дали би мирисал слично вака.. Turmeric Latte
Стигнаа конечно!! Добро луѓе, дали се нормални со Sticky Dates пилингот? Јас не сум мириснала нешто поубаво а толку парфеми имам. Неверојатно. Морам да земам цело пакување само да го мирисам. Лосионот Sticky Dates е исто убав ама пилингот е
Aww ама е слатко авокадово. Големка е таа бомбата за во када или така делува на слика? Неам када така да нема што да им праам ама некад може и би зела едно за украс, многу се декоративни. Викаш пилингот е уште поише бољи од лосионот? Wow.