За сите нас што останавме покуси за Sticky Dates,нема повеќе да го носат-потрошени им биле залихите. Let the good times roll крај на октомври дечки
Денес ми стигна Rose jam - скоро идентичен со парфем од Зара што го користев и добивав многу комплименти. и Snow Fairy лосионот - сон. Super Milk исто преубаво мириса ама дека се задржува во коса и некој од страна може да го осети - лага.
@wannaBeMomma памтам го имаше. Јас спрејот го немам пробано, плочката и тестер од гелот за туширање сум ги коростела и ми се допаѓа мирисот.
Сувиот шампон супер беше, не ми оставаше бели траги (кога го користев црна коса имав) @wannaBeMomma Би го пробала мирисов
Не ми остава флеки на алиштата ама и не прскам многу, 1- 2 пати на нив 2 пати на тело и доволно е, ептен јак ми е лимонот на почеток. Си го порачав заедно со регенераторот candy rain, ниту мириснати ниту испробани. Се надевам добро ќе се покажат
Тивко е пред бурата. Јас не купувам пред да каже некој искуство за новата формула. Не сакам да се зафркнам како со Стики Дејтс кој е разводенет и трае 45 минути.
Ти кажаа дека има нова формула од спрејот LTGTR? Инаку и кај мене овде во Гр го нема веќе долго време
Додека сме во исчекување да си напишам јас збор - два за некои нови производи што ги пробав неделава. Shoot for the stars body scrub - мириса совршено во пакувањето(истиот мирис на honey i washed the kids) Забележав и дека е поводенест од другите скрабови, веројатно бидејќи е со сол. Освен што мириса преубаво не знам дали воопшто прави ексфолиација бидејќи е толку воденест исто како гел да е. Snow fairy milkshake shower gel - мене на газоза ми мириса и не се задржува многу мирисот на тело за разлика од останатите гелови што ги имам пробано. Cempasuchil shower gel - прекрасен,свеж мирис на бергамот и грејпфрут. Со малку се завршува работа, и мириса и после неколку часа. И овој и snow fairy milkshake хидрираат добро. Buffy путер - и ексфолира и хидрира, го користам само на нозе бидејќи е груб како камен. Нема потреба да се става лосион потоа само ќе треба време да се навикнам на мирисот бидејќи е ужасен. Dream cream - многу нежен мирис, го користам на местата каде што имам кокошкина кожа, се надевам ќе ми се намали црвенилото. No drought dry shampoo - мириса на лимон, си ја брка работата, најважно ми е што иако е бел прав не ми ја направи црнава коса сива. И пакувањето најверојатно ќе потрае подолго затоа што е потребно многу малку за да заврши работа. И најдоброто за крај, Candy rain регенераторот, сон e . Убаво мириса и ми ја направи косата мазна без да ја мрси.
Ми треба мала помош, пред неколку години користев спреј за тело од Lush мирисаше исто како лосионот Sleepy ама сега неможам да го најдам на нивната страна дали се викаше Sleepy или беше под друго име скрос заборавив а ми беше омилен.
Twilight. Jас сега си го земав. Многу убаво мириса. Јас не сакам баш лаванда ама тука преубава комбинацијата ми е.