Кој рано рани ќе троши пари Го нарачав ЛТГТР па да се надеваме дека нема да е лош беч. и Стики Дејтс го има за вас што го сакате
Јејј, јас ќе поминам попладне, да се надеваме дека ќе имаат на штанд, освен ние на форумов не знам кој друг е толку возбуден.
Како сакаш јас реков тој зошто го имав и потрошив и знаев дека е траен. А за Стики, читав дека не е многу траен. Ама ако сакаш пробај ги и двата
Јас да пишам од последните две нарачки за производите што ги порачав Шампонот мириса на мед и билки , многу ја омекнува косата , ќерка ми го користи а и јас го пробав секако и стварно е супер. Јас многу сакам да го пробам тој тврдиот со бананата и ако некоја од вас го проба ја замолувам да пише. Бидејќи тој ми го препорачаа за плава бланширана коса затоа сакам да во пробам баш тој. Ама еве и овој не е лош. Fairy dust го користам воглавно за тело , на деколте ако носите поотворена блуза супер изгледа со светките особено на сонце. За под пазуви го пробав и не е за летно време кога се потиме дефинитивно. и како сув шампон за косата не ми се допадна, не прави ништо буквално Од тестерчиња : The grinch дезодоранспт е супер , во прав е , супер штити Само на неколку саата треба повторно да нанесете. Се става по ептен малку така да шишето трае со месеци. А кремата за лице Skin guardian ми дојде тешка некако, за масна кожа не ја препорачувам, за сува повеќе би одговарала. Го искористив и Good karma гелот за туширање, мирисот е многу убав на пачули ми мириса, дали и Карма парфемот така мириса? @Bella.alleB да исто мирисаат
И јас нарачав Let the good times roll, на сигурно, а и периодов е баш за него Yog nog здравје коа ќе го има онлајн
Што ми кажавте сега дека и sticky dates го има пак…LTGTR ми е при крај а сакам и Yog Nog…its not looking good. Edit: Лосионот Sticky dates според мене вреди за секој денар. Траен е а мирисот совршенство.
RIP to your wallet Јас веднаш ќе отидев но на работа сум до 1, право после фаќам бус и тргам. Ако е потрошен до тогаш LTGTR ќе ме најдете во Вардар.