Мене не ми се весла до Сити Мол, во Ист Гејт што има има. Ако има некоја вработена во Лаш на форумов нека ни причува
Леле и јас го порачав ЛТГТР , никогаш не сум го мириснала, ниту пак имам користено спреј за тело, ама кај сите турци , таму и Мате Како го користите , како парфем?
Никогаш не сум користела ништо од производиве,ај ве молам препорачајте ми шампон што може да го користи девојче од 10 години.Во последно време почна да и се јавува реакција околу лице црвенило од шампониве што ги користи,па сакам да пробам со некој од овие поприродни ако се.
ќе мисира македонија колективно на карамела кој прв ќе дое до шишенце да пише од каде е производството
@azelea Мрсна и е косата, без волумен? Јас имам прашувано за моите деца ми имаат кажано дека од 2 год возраст може да ги користат производиве. За малата кога беше 6 м имам користено крема за тело Dream cream против дерматитис, чуда прави
Иии јас нарачав LTGTR ама во голема мисла бев меѓу него и sticky dates знам најдобро е и од двата да нарачам ама ќе банкротирам дефинитивно а нарачката од средата стигнаа и таа Никогаш не сум била толку возбудена како сега Да се надоврзам ниеден немам ни мириснато на слепо нарачав ако не ме бендиса вие сте криви
Она има многу убава густа коса,ама да во последно време приметив како да почна да се мрси,не знам дали од хормони пред пубертет,а и од другиве шампони почна да има реакција на некоја хемија,цело лице после миење и се врцрвенува како алергија,па решив да пробам нешто друго поприродно. Фала за споделеното,баш и за сува кожа нешто сакам да и земам,сега на зима егзема и се јавува. Кој шампон на пр. го препорачуваш?
@azelea https://www.lush.com.mk/Jumping-Juniper-Цврст-шампон https://www.lush.com.mk/Seanik-Цврст-шампон Еден од овие два. Вториот дава плус волумен, а и двата се за коса што се масти. Инаку да од хормоните е. И на ќерка ми кога беше 10 год почна тогаш да и се мрси косата , а исто имаат бујни коси.
Новата серија на стики не ми мириса исто со старата. Мислам дека не е сега толку благ/изгорен, повеќе се чувствуваат смолести и дрвени ноти. Иако, секако, пак е на карамела 90%. Некој друг нека каже што ќе го нарача/спореди со стариот.