Дали некој ги користел bath bombs-от? Дали се добри и дали навистина се природни и не предизвикуваат иритации?
Не користам зашто немам када, но погрешно е да мислиме дека природни состојки не предизвикуваат иритации. Многу луѓе имаат реакција од многу природни производи / есенцијални масла. Е сега, добро е што немаат дополнителни синтетички ствари (освен тие што си ги викаат безбедно синтентички).
Купив сет за ќерка ми во кој го има Јог Ног гелот. Мене малтене идентично ми мириса на ЛТГТР. Среќа не го купив и тој. Сноу Фери лабелото ќе го донесат во продажба?
Иста фамилија/ДНК се Јог Ног и ЛТГТР, според мене не вреди и двата да се имаат, ЈН е само попразнична варијанта. Мислиш на ова?
Дааа Па сабајлево гледав го немаше Каде го најде? Во производи за уста го нема или па јас не гледам..
Порано имале попуст во првата недела од јануари (што иначе е 50% во Лаш после католички Божиќ и друга распродажба од 50% има за постари производи). Ајде да видиме дали годинава ќе има нешто, или само за профит им е гајле.
Во Хрватска почна и трае попустот од 50%. Кај нас уште ништо :') Lush popust (50%) na web stranici počinje 02.01.2025. i završava 31.01.2025. (ili do isteka zaliha). Lush popust (50%) u trgovinama počinje 02.01.2025. i završava 31.01.2025. (ili do isteka zaliha). Na popustu od 50% nalaze se sljedeći proizvodi: Limitirani božićni proizvodi i darovi Određeni cjelogodišnji proizvodi i darovi
Инаку, тие што имате (каков било) лосион од 100 грама, дали има фолија на отворот како што има шишето од 250г или не? Лосионот што го добив немаше такво.
Океј, испаничив да не пратиле отворено зашто на тикток ми излезе истиот лосион само од 250грама со таква фолија. Update: И Lush Босна го почна попустот од 50%.
И пчеличката е сменета :’) Наводно и многу од парфемите и спрејовите се разводенети, а цените се покачија, не знам што да кажам.
Update: Valentine's day колекцијата е ставена онлајн. Попуст уште нема на старите работи. Valentine's day