Значи убав маркетинг (лажење) удрија првиот пат кога рекоа дека више никад нема да ги носат . Фркнав цело богатство тогаш.
@Hellobeautiful тоа ти е маркетиншки трик, многу така прават, бодат очи, последно... нема повеќе да го има... и оп по некое време пак на залиха
Ако минеш пак баш мирисни дали ќе осетиш разлика. Јас се нашприцав со ЛТГТР да не ме мислите, депресијата се излечи. edit: Ја осеќам нотата на ЈогНог во ЛТГТР, не мора да се имаат двата спреја според мене.
Се зафркнавме што не го почекавме новиов Стики? Инаку и јас се придружив во клубот на ЛТГТР корисници, паштета и леб не ми бега следниов месец.. И од кога го порачав видов дека имало и стики дејтс лосион.. Јас мислам колективно еден кредит да си подигниме
Или да организираме пљачка на штанд Јас не ни знаев дека пак ќе добијат месецов, рекоа дури после Нова година, ама сега ваљда проработела пак фабриката во Хрватска некоја од вас ако минеше сега испрскана со ЛТГТР накај плоштад, I feel you girl! Остави трага зад себе
Yog nog кога го прснав на коњска маст ми мирисаше. Премногу јак мирис, тек кога изветреа малце осетив благо ама и таа некоја нота на ментол. Воопшто не ми се допадна, нема допирна точка со гелот за туширање. But maybe its just me . Ќе се прекупат LTGTR и sticky.
Треба да земете % сите од тука шо рекламирате. Едно мало богатство чинат производите. А можеби и јас ќе си купам нешто, гледајќи ја фамата…
Се согласувам, 20% попуст барем. По тотал пост логистик Lord of Misrule се прснав еднаш, пред 4 часа. Уште проектира ненормално, не знам која клетва е ставена на спрејов. Само уште да ми се допаѓаше пачули. Очекував ЛТГТР да трае повеќе (на кожа, на алишта секако дека трае), 2 часа траеше и сега остана само skin scent. Сепак доста подолго трае од Стики.
Lord дефинитивно е најдолготраен од овие три што ги имам. Се мислам дали и Стики да го нарачам.. Од тестер се намачкав на стомак oд Dream Cream а имам таму дерматит. Па тоа чудо било а не знаев. Мора и тоа да земам фулл сајз, Snow ferry не ми брка работа таму.
Нема некој јак мирис, барем мене на ништо не ми мирисаше @wannaBeMomma јас ќерка ми од 6 месеци ја мачкав со таа крема , навистина помага. @Hellobeautiful како бе на маст ти мирисало мене ми е многу убав мирисот, ама ќе посакав да добијам коментари како за LTGTR