Дечки, јас денес штом пишавте дека е достапен онлајн за нарачка си порачав LTGTR и си го подигнав од East Gate и кај мене стои Invented and made in England, значи мешани се Попрскав на капутот, ќе ви кажам утре дали ќе остане нешто од мирисот
Немаше врз тоа етикета каде што пишува дека е (не знам точно што, ја одлепив) произведено во Хрватска? Кај мене на шишето на црната лепенка пишува Invented & Made in England. На белата етиката врз него стоеше Хрватска.
Нов е спрејов? A што пишува горе на декларацијата? И мене не ми е јасно зошто на нашата декларација (белата) пишува произведено во Хрватска. Зошто би лажеле? Да не ги прават шишињата во Англија (зашто имаа дефект во Хрватска до скоро) па да ги полнат во Хрватска? Обратно би немало смисла. И на мојот Авокадо истото го пишува, патем, но од летово.
Сега скоро го земав. Едино стари декларации ако имаат не знсм што да кажам. Оригиналната ми е порелевантна. На нашата исто пишува Хрватска
A и реално па не ни ми е битно, се додека е океј производот, ако сакаат во Идризово нека го прават. Може ова им е начин да одбегнат некои царини.
Не дека ми е гајле кај ги прават, него некои ги поврзале лошите нетрајни серии со тоа каде се правени…па затоа Се надеваме дека ќе добиеме од старите проверени, а на тие пишуваше хрватска, па затоа
Кај мене нема воопшто наша декларација, нема ништо плус залепено, само на тоа оригиналното си пишува England. А порачав и сапун плус, на него има наша декларација и таму вика произведено во Хрватска. Еве не знам..
Јас да ве известам вчера ми стигнаа roots и плочката путер Lord of misrule а потоа и тестер од lord of misrule shower gel и кога го отварав тестерот на рацете ми остана, некако shower gelot не ме бендиса како мириса јако ми дојде некако, прв впечаток и плочката така ми замириса ама па потоа одма на нешто благо, мене овде не ми се допаѓа првичниот мирис на црн бибер ме потсеќа на нафталин а вторите ноти ми се убави. Е сега мм ја пробал плочката ставил на рацете, кога се врати од излегување ми замириса на машки парфем, му викам мирисаш на Лаш, вика само на рацете ставив а толку многу јако се осеќаше. Сабајлево кај што стоеше плочката цел шкаф мирисаше.Е сега roots сеуште не сум го пробала, за да кажам нешто. Остана ltgtr да стигне да видиме дали ќе ми се бендиса
Луѓенцаааа, ми се јави курирот. Стигнала нарачката од Лаш. Се изненадив колку брзо. Едвај чекам да ја подигнам.
Мене спрејот ми мириса на Baileys. Преубав е, само и мојот е invented and made in England. Не знам како мирисал тој од Хрватска но прво малку удира на алкохол, потоа ептен убаво мириса, дали ќе трае ќе видиме.
Не, ЛТГТР . Стики лосионот го нарачав ама тој не ми е стигнат уште, прво направив нарачка во паника за ЛТГТР, потоа втора за стики лосион и лорд оф мисрул путерот. Фала иначе.
И јас од сабајле сум со ЛТГТР, ми се јаде благо, ми се плаче. По колку пати прскате иначе? Ако можеш оди и прсни се со тестер види. Дефинитивно трае повеќе од Стики Дејтс, но помалку од Лорд оф Мисрул. Сепак, повеќе и од некои парфеми што ги имам.
Е кај овие гурманскиве мириси лошото е што апетит отвараат јбг.. Мислиш најубавото колаче е пред тебе. Јас знам доста да се напрскам, еднаш во денот ама неколку пати да шприцнам.
Нарачав сега Lord of Misrule. Бог да чува сум. Секоја недела по нешто. Минатата недела обновив залихи на Аромако и кремот за лице Vanishing го нарачав. Од тестер го пробав, мислам дека нема да сменам крем за лице за брзо време. Имам мутава навика да се зачепкам и црвенило да направам од ништо и рог да ми се направи, со кремава веднаш црвенилото се повлекуваше и рогот спласнуваше. @koritsaki кутивчето од кремава се важи во тие повратни амбалажи? Јас пак и шишенциња прибрано имав, фатив ги фрлив нив, мислев и тие се бројат Во претходната нарачака нарачав и плочка, а денес видов има еден куп нови и криво ми е што не почекав, ама па не знаев
И мојот ЛТГТР стигна. Не е така јак како што очекував според описите Слободно може да се носи преку цела година. Баш се осеќа мирис и на путер и не е воопшто тежок. Не знам каков очекував да мириса ама вака не Во секој случај не е лош. утре ќе го чекам Стики, дрим крим и маск оф магниминти