Наводно повеќе траат цврстите од течните, да го испробам chelsea morning па ќе ти кажам. Течниот american cream не трае воопшто, цврстиот не знам а на мирис ми е преубав.
Да, и јас коментирав но гледам ми го снема коментарот. Не ми вреди за skin scent, реално, плус мала количина е.
Јас Vanillary го имав цврстиот, не траеше воопшто. American cream течниот го имав, не е траен воопшто а не е таков загушлив, гледам погоре го имате спомнувано
Овие работи јас не ги знаев, мислев воглавно е природна козметика, затоа и толку скапазначи грешка сум била, и се извинувам на членката погоре, @Autumn Love, баш ќе разгледам сега
прва нарачка пристигната. Ми испратиле само едно тестерче cempasuchil shower gel светкав ама убаво мириса Само многу мали
И јас да не останам покуса, денес стигна. Баш идентичен е мирисот како лосионот. Преубав. Више не праќаат поише од 2 тестерчиња? Ајде барем пратиле тоа што им побарав. Candy Rain исто преубаво мириса.
Која ви е омилена бомба за во када од Lush? Сакам да купам една за проба, немам користено до сега и баш сакам прво искуство да ни биде wow. + поени ако прави преубави бои
Во Англија веке пристигнал, кај нас веројатно никогаш и нема. Сите го фалат и за траење и за мирис. :')
Тестерот од body scrub-от shoot for the stars многуу ме бендиса, не гребе кузнај колку ама мирисот ми е топ и пилингот за лице bright and beautiful интересен мирис нешто на боровинка и портокал и добро ми ја измазни, некако како да ми ја изчисти кожата. Јас не би да давам многу пари за пилинзи ама овај скрос ми се погоди за лице, дефинитивно ми е на листата за следна нарачка.
Какви инфлуенсери, какви глупости, фемина е закон. Цврстиот парфем Chelsea morning трае некои 4ч, јас убаво си се шлапам и тоа е максимумот. Течниот дали некој го проба колку е траен?
И мене ептен ми се допадна пилингот за лице, баш неделата го пробав. Е истиот пилинг за тело Ѕhoot for the stars - не ми се свиѓа, водлест дека и сакам погруби пилинзи за тело, така да досега оној од стокомак ми се погодил најмногу. Можеби Orange е малку погруб од пилинзите, ама пак не по мој тертип. Ми стигна ЛОМ спрејот, ама не стигам салам да се прснам. Само кога стигна на дуксерка прснав, морав да ја соблечам, ептен под нос си прснав ќе се онесвестев од јачината, мислев имам голтнато од шишенце Надежно дека ќе му дојде редот неделава да го тестирам салам. Rose Jam - од тестер не ми се бендиса, претешко и премногу на ружи ми мава а имам аверзија кон тој мирис. Snow Fairy - лосионот за тело ми се допаѓа како легнува на кожата, убаво и брзо се впива и тој некој филм што го остава на кожата ми се допаѓа, не е мрсен не знам како да објаснам. Е малце на газоза што мава ме нервира ама добро. Нека стават повеќе лосиони за тело, ептен малку некако избор ми има. И колективен код за попуст да има Во коментар за нарачка да пишуваме по препорака од Фемина, па нека куцаат некој попуст