Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

LUSH

Дискусија во 'Тело' започната од CoverGirl10, 29 мај 2011.

1. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.628
    Допаѓања:
    106.619
    Јас го имав купено големото пакување од пилингот Bright and beautiful го користев освен пилинг може,да се користи и како маска за лице, и така ми се допаѓаше

На WhiteCat33 и Antolinaa им се допаѓа ова.
  2. WhiteCat33

WhiteCat33 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 август 2020
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.903
    Значи ќе ме убедите да го купам и пилингот:whew:
    @Antolinaa тој од стокомак ем ефтин ем добар пилинг прави на тело, го имам користено баш е супер

На Antolinaa му/ѝ се допаѓа ова.
  3. CooperD

CooperD Популарен член

Се зачлени на:
    30 август 2015
    Пораки:
    367
    Допаѓања:
    1.000
    Не бе не вреди толку пари за пилинг :D
    Јас си имам правило - се што се измива да биде ефтино, се што останува на кожа - не штедам :)

Јас од пилинзи се што имам пробано ми се премногу нежни. А за мириси само не би земала.
    За геловите би се прелажала оти иако се измиваат кај поголем дел останува мирисот на кожа некое време. И во бања останува мирисот со саати :)

На WhiteCat33, ForeverYoung и M0rena им се допаѓа ова.
  4. M0rena

M0rena Активен член

Се зачлени на:
    5 април 2023
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    27
    Ни мене не ми завршуваат работа течниве пилинзи, како што пиша членката погоре, пренежни се за пилинг да направат, пример Shoot for the stars потечен беше од гел за туширање.

Задоволна сум јас од Buffy плочката, одличен пилинг прави и супер е што е 2 во 1 - и ексфолиација прави и хидрира, на нозе не ставам лосион потоа.

На WhiteCat33 и Antolinaa им се допаѓа ова.
  5. koritsaki

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.628
    Допаѓања:
    106.619
    Од пилинзите- Magic crystals го имам и ми е ок ама не би го купила пак. Убав е освежува, само ќе сакав зрнцата да се покрупни. Единствен пилинг кој е и за лице и за тело со крупни зрна е Ocean salt , го имам купувано и тој 100 пати.
    Друг пилинг што мн ми се допаѓа е тој како пчелка што е, и не ви треба по бањањето лосион за тело.

На M0rena и WhiteCat33 им се допаѓа ова.
  6. theunforgiven

theunforgiven Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2012
    Пораки:
    1.781
    Допаѓања:
    3.083
    Berry Berry Christmas-си чувам неколку тестери и сеа се истуширав со овој гел за туширање. Има светки во него, но не и откако ќе се нанесе на кожа. ПРЕубаво мириса! Ама не планирам да купувам :)))))

На carly j му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Mrs. right

Mrs. right Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2022
    Пораки:
    3.306
    Допаѓања:
    13.228
    Стики Дејтс спрејот премала тајност има за жал.. Неспоредлив е со LTGTR, дури и Honey спрејот ми е далеку потраен. Штета, мирисот е преубав. Дали стварно го имаат ублажено и разводенето, па станал ваков не знам, ама за 2000 денари воопшто не вреди.

Знаете како само останува на кожата мирисот, барем кај мене е така, се прскаш пред спиење на пижами, и еве се дешава магија некоја. :*: Мириса коа ќе станеш.
    Значи на облека ајде, сепак се задржува да речеме, на кожа воопшто не. Ниту саат ипол. :| Онаква ванилеста трага останува само, но не е тоа тоа.

Да ги прокоментирам и тестерите..

Candy Rain има прекрасен мирис, би сакала спреј сличен да имаше, за негување во однос на косата, појма неам, ставив само еднаш, многу ми се виде дека имаше, па не би цело кутивче да го ставам, има мислам за уште 2, а може и 3 пати. Вака не приметувам ништо. На мојава никаква коса ништо ко да не делува, таква си останува дива и безвезе..

@koritsaki некој третман за згуснување, такво нешто има? Зборевте за некои производи се сеќавам.. Не ми паѓа моментално, ама оретчена, а никад па ни густа не била. Ниту ми е третирана, ни фарбана, или оштетена, природно си е таква ете, послаба и со тенко влакно, и се мрси брзо. :| Бојата природна само ми се свиѓа, ништо друго. :lol:

Magic Crystal го пробав исто така од тестерот, освен што има преинтензивен мирис на ментол и буквално те удира у нос, па и купатилото замирисува, не ми се допадна.. Има далеку подобри пилинзи. И вака делува на нежен, не гребе како прав пилинг, а не знам зошто ми ја пресуши кожата на рацете, поточно дланките.. :?:
    Ден после тоа, приметив ко перутење малку, а немав претходно. Друго не сум ставала, освен лосион за тело Нивеа што се мачкав, па сеа не знам од што беше. Можеби не ми одговара некоја состојка, и онака кожата осетлива и нежна ми е, само па се чудам како од едно ставање, ако е до тоа.. Еве се повлече, немам веќе, баш се гледам.

На koritsaki му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Hellobeautiful

Hellobeautiful Форумски идол

Се зачлени на:
    28 мај 2012
    Пораки:
    3.373
    Допаѓања:
    20.959
    Значи и новава тура што ја донеле не се трајни, штета.

Бтв, успеа уште некој да го мирисне Yog Nog? Ме интересира дали само до мене беше проблемот :D.

На Mrs. right му/ѝ се допаѓа ова.
  9. koritsaki

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.628
    Допаѓања:
    106.619
    @Mrs. right

Wasabi-Shan-Kui е за таа намена, за згуснување , мене ми се допаѓаше многу. Исто можеш и Big да го пробаш , земи си тестерче :)

Мене две жени денес ми искоментираа за мирисот :lol:
    За Yog nog мислев :) викаа што мириса на благо, на бисквити :)

На Mrs. right, Hellobeautiful и WhiteCat33 им се допаѓа ова.
  10. WhiteCat33

WhiteCat33 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 август 2020
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.903
    Мене ми испратија shower gel од yog nog, мене премногу ме бендиса дури повеќе од LTGTR:!:тестерот си го чувам само за да си го мирисам по некогаш, толку секси ми беше, се надевам ќе го има онлајн за да го нарачам понатаму кога ќе имам кеш:lol:

11. wannaBeMomma

wannaBeMomma Форумски идол

Се зачлени на:
    15 декември 2013
    Пораки:
    8.123
    Допаѓања:
    40.335
    Мене и ЛТГТР и Стики на кожа не ми се задржуваат. Ама затоа на алишта се задржуваат и проектираат супер. сеуште сум во Стики заљубена. Предобар е.

12. Hellobeautiful

Hellobeautiful Форумски идол

Се зачлени на:
    28 мај 2012
    Пораки:
    3.373
    Допаѓања:
    20.959
    Гелот за туширање и мене ми мирисаше перфектно затоа бев спремна и само онлајн ако е спрејот да го порачам одма. Ама среќа шо отидов да мириснам, едното со другото си немаа допирна точка.

На WhiteCat33 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Bella.alleB

Bella.alleB Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2019
    Пораки:
    1.084
    Допаѓања:
    3.906
    Вчера ставив од лосионот Стики дејтс и ме бендиса, не знам зошто спрејот кога го мириснав на штанд ми замириса на прегорено. Лосионот дефинитивно ми се свиѓа.

На WhiteCat33 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. wannaBeMomma

Се зачлени на:
    15 декември 2013
    Пораки:
    8.123
    Допаѓања:
    40.335
    Од картонче или прсна на себе?

15. Bella.alleB

Се зачлени на:
    8 септември 2019
    Пораки:
    1.084
    Допаѓања:
    3.906
    Од картонче.

16. wannaBeMomma

Се зачлени на:
    15 декември 2013
    Пораки:
    8.123
    Допаѓања:
    40.335
    Мораш на себе да пробаш. Само така вистински се осеќа мирисот и ќе видиш дали ти се свиѓа. Според мене воопшто не мириса на прегорен шеќер

17. Bella.alleB

Се зачлени на:
    8 септември 2019
    Пораки:
    1.084
    Допаѓања:
    3.906
    Следна прилика така ќе направам.

Сега во кошничка ми е dream cream, сакам да го пробам за суви раце за периодот што следува, на ладно многу ми се чувствителни. Исто и scrubee, само пофални зборови слушам за него(fingers).

На wannaBeMomma му/ѝ се допаѓа ова.
  18. wannaBeMomma

Се зачлени на:
    15 декември 2013
    Пораки:
    8.123
    Допаѓања:
    40.335
    Од Дрим Крим нема да се расочараш. За сува атопична кожа е закон. А Скраби следна нарачка го земам и јас :)

На Bella.alleB и koritsaki им се допаѓа ова.
  19. WhiteCat33

WhiteCat33 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 август 2020
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.903
    Леле можно е:( а толку ме бендиса ем благо ем секси чисто некако незнам ни како ама убаво мирисаше.Штета, ако доаѓам накај Скопје ќе го мириснам

20. M0rena

M0rena Активен член

Се зачлени на:
    5 април 2023
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    27
    Зошто е јог ног спрејов поскап од сите останати?
    Од кој лосион сте најмногу задоволни? Ќе го бива ли стики дејтс лосионот за layering со лтгтр или да барам друг :?: