Здраво, се размислувам помеѓу спрејот за тело Big и Let the good times roll, па според вас кој е подобар и ако може да ми опишете мирис ако сте користеле некој од овие два?
И двата ги имам користено Big мириса свежо, на море,по летен мирис ми е Другиот е многу благ карамелест. Овој по траен ми беше од Big
Денеска го носев синко на школо, симнувајќи се по скали ги слушам две девојченца од негово одделение викаат што вака мириса на шеќерна волна Пред некој ден во кола седев, мм искочи да купи нешто, продавачот со кој се знаат вика што вака мириса на убаво, на колачи Значи го обожавам ЛТГТР ,најдобро потрошени пари до сега
https://www.lush.com.mk/Yog_Nog_Sprej_Za_Telo ко воли нек изволи А наводно декември требаше да добијат нова пратка
Леле каквии искушенија се овие @koritsaki дали може да споделиш дали yog nog спрејот мириса исто толку добро колку shower гелот со светките? Ако си ги пробала?Мене многу ми се допадна мирисот од гелот а за жал не сум во можност да го мириснам спрејот
Да, јас гелот лани прв пат го купив ама го немаше спрејот, оваа година го начекав и веднаш го земав. Исто мирисаат
Изгледа хајпот не успеа и пак им останаа. Паметните видоа дека се трошат работи и ги кренаа цените. Стики дејтс пред месец дена беше 1800 а и секаде во светот е иста цена со ЛТГТР. Нема да ме чуди и ЛТГТР да го поскапат. Нејсе, има некој баг на страната и таман си реков уште Челси Морнинг ќе си го купам, не функционира како што треба.
Оххх, долга е листата. Јас следно ги сакам dream cream, scrubee, avocado co wash и chelsea morning течниот доколку е траен. Имаат некои попусти за black friday?
Во Англија да, за boxing day, тука не. Јас си ветив да не купувам ништо до Нова година, но не знам дали ќе издржам.
Нека ги праша некој нашите од Лаш дали ќе ги носат овие, официјално се потврдени како global launch, но пак зависи и од нашите. • Cinders Body Spray - £30 each. Cinders scented (Almond, Orange, Cinnamon, Ginger) [New product] • Milky Bath Body Spray - £25 each. Milky Bath scented (Patchouli, Orange) [New product] • Yuzu and Cocoa Body Spray - £30 each. Yuzu and Cocoa scented (Yuzu, Citrus, Chocolate) [Returning product] • The Old Songs Are Waking Body Spray - £30 each. The Old Songs Are Waking scented (Tonka, Vanilla, Bergamot, Olibanum) [New product] • Sultana Perfume - £25 each. Sultana scented (Bergamot, Olibanum) [Returning product] Butterball Perfume - £25 each. Butterball scented (Cocoa, Musk, Ylang Ylang) [Returning product] Super Milk Perfume - £30 each. Super Milk scented (Lemon, Litsea Cubeba, Tonka, Vanilla) [Returning product]
Јас утре ќе го пробам. Само по мирис или и по фунција? здрава коса имам ама разлетана ако не ја стилизирам. Каков ефект дава?