Женски, препорачајте ми убави спрејови за тело. Никад не сум пробала од лаш, поим неам за ни еден, а знам доста жени се задоволни.
Лтгтр спрејот може и на облека да се користи или, дека читам е спреј за тело мислев да не остава некој флеки
Sticky Dates спрејот не е баш за на облека, кафена боја како карамела остава, само на потемни алишта, на светли никако. Не е лош бе, прво малку ме разочара, ама еве го користам, трајноста му е како спреј за тело. Со ЛТГТР секако не може да се рамни. Ете мана му е тоа да кажам, и тоа што не е безбоен како другиов. ЛТГТР слободно за на облека си е, баш таму најдолго се задржува @koritsaki Snow Fairy спрејот розева трага оставаше ли? Пошто лосионот знам розев нели беше и знаеше малку да ја обои кожата, околу ноктите посебно. Тоа треба мислам да го променат, да не се обоени стварите како лосиони и спрејови. Ја па се прашувам, оние бомбите за во када и другите ствари што се за бањање, нели интересни бои имаат, баш кул кадата ја праат, дали после бањање боја останува и тешко се вади? Не оти ќе користам, онака неам када, чисто ми текна еве сеа. Спојлер Моето новогодишно пакетче Па, чекам да стигне За кремата и регенераторот највише ми е
Ниту Стики ми остава боја на светла облека ниту Сноу Фери лисионот ми остава боја. Можеби со претхдни серии Било така
Супер ако така. Не сум пробала директно на алишта посветли, глеам така обоен е, и мислев да не се исфлека. А лосионот розевиот, да, лани го имав, ме нервираше поради тоа. Не на кожа или на облека да остава, туку нели се мачкаш и на раце коа ставаш, кај ноктите таму и под нив ми оставаше. Тогаш не се лакирав, па забележував дека остава.
А јас пак да прашам, видов и на амбалажата од спрејон има дека може да се врати. Ова навистина или кај нас не важи Да се пребројам кога ќе одам на штанд да знам шо да тегалам со мене
Јас немам забележано спрејовите да ми офарбаат облека. Парфемите, да. Да внимавате со Lust. Мене ми се офарба палто волнено бело, кај вратот кај што се прснав и на хемиско го носев нешто се извади ама нешто и остана
Да, и ја истово го забележав На некои стои дека pots и tubes се собирале, на спрејовите само items пишува. И сеа што точно може да се носи? Спојлер Претходно не знаев дека се собирале овие, не видов, едно кутивче иам фрлено.
Радости Плочкава за пилинг колку интензивно мирисала wow Сапунот meh но мислам нема да е лош Candy Rain и Vanishing ги знам оти се топ И тестерчињава исто пресовршено ми мирисаат, свежо и вкусно Значи дефинитивно штедат веќе на тестери, само по 2, никако поише. Ај, да не ни се слоши.
Го имате користено шампон барот за коса New? Искуство? Имам проблем со опаѓање а за Wasabi читав дека многу ја сушел косата, за овој има подобри рецензии
Ако имаш проблем со отпаѓање најдобро започни со третманот Roots. Дефинитивно најдобро решение за отпаѓање на коса
Wasabi ми беше мене подобар, во комбинација со Roots третманот. Не ми ја исуши косата воопшто. New беше онака, свежина даваше ама дека нешто влијаеше на опаѓањето или растењето тоа не.