сличен на челси морнинг ако го имаш мириснато, само без нотата на butterscotch. го имам веќе челси, па не вредеше да го земам овој.
Пробај дирекно, јас со мејлови не завршив работа. Знам дека имаат великодушна политика на враќање во странство, а кај нас не знам. Можеби јас не бев упорна.
Можеби е подруго за работи купени онлајн? Минатиот пат мислам дека ни фискална не добив? Патем, ви се допадна ли нешто од новиот community launch?
Јас го сменив путерот lord of misrule без проблем, онлајн ми беше нарачан, ми кажаа да ја одбијам пратката со lord of misrule и дека ќе ми ја пратат замената. Траен е?
Неотпакуван нели? Значи прават замена у случај да не ти се допадне, да се предомислиш или да го имаш згрешено. А ти што поточно проба? Кај нас до сеа ко што видов оној лимитираниот спреј што е прескап го донеле, едниов од колекцијата, и Mr Wallet што е најевтин нивен спреј. Некои сапуни и парфем некој на мед што мирисал. Сигурно и тие другите ствари од community launch ќе ги донесат вајда.
Во сити мол се донесени сите нови парфеми и спрејови. Не вредат, според мене. Ниеден од нив не трае. Буквално се' пробав, и тоа неколку пати. Синдерс: Биполарен и не знае дали е бадем или цреша со цимет. Jellybeans. Старите песни: Не знае самиот мирис на што мириса, некои велат јаболко, некои боровинка, некои мастики/бомбони. Милки: Омекшивач Батербал: Пластичен какао путер Султана: Овошен сапун Супер милк: Знаете веќе на што мириса. Пресуптилен, повеќе е на лимон. Јузу и коко: Кокос со ананас. Да, знам дека е цитрусно-чоколаден на хартија, во живо потсеќа на пина колада. Глинда спрејот: Блага ружа Елфаба спрејот: Трева Г-дин Паричник: Прдеж трае подолго од мирисов.
Да неотпакуван, преку мејл комуницирав. Дечкото баш беше брз дури и ми се јави за да сме се разбереле побрзо.
Значи за нигде, и не вредат Ме интересираше за Синдерс и Јузу коко. Е ако слично мириса ко марципан, тогаш подалеку што е можно. Мене ми е прегаден таков мирис. Пина колада ми е исто бљак, претужен и мирис и вкус Фала ти Ја онлајн само видов, овие не ги ставиле уште таму. Ете само на штандот ги имало.
Да, изгледа видоа дека џабе се тие фешти и фами со промовирањето, страв им беше дека Јог Ног ќе се распродаде, Стики Дејтс (што го поскапеа), па ене ги пак ги има. Еве во Англија ќе има попуст неделава од 50% на буквално се'. Кај нас, ништо. Реално, не планирам веќе да купувам од Лаш, освен ептен ако не се вљубам во нешто, или ако дадат добар попуст. Се преценуваат со многу работи. Сфаќам дека е бизнис, ама... и дизајнерски и ниш парфеми се начекуваат за цени на Лаш парфеми што воопшто не траат (со ретки исклучоци).
Абе да сме реални све не вреди, значи не вреди, поготово па за тие пари, што стварно се премногу. Све не е уау, и не може да биде. А хајпот пробува да си го направи своето, за после да сфатиш оти ништо посебно не било. *** Јас да ја пофалам плочката Buffy, баш е убава и практична. Навистина оставало малку мрсно, како лосион да имаш нанесено после туширањето. Не гребе премногу, баш таман според мене. И преубаво мириса. За Candy Rain коа ќе го потрошам цело, ќе пишам каков е. Неколку пати иам ставено, па што знам, нешто посебно нема засега. Мирисот ми се допаѓа многу, ама да трае дур до следно миење, воопшто не, и покрај тоа што на секој втор или трет ден мијам коса. Мене не ми се задржува. Vanishing кремата веќе ја имам пофалено, одлична е. Додека сапунот The Night Before Christmas Delight ич не ми се допадна. Ни мирис, премек, се топи ко снег..
Еве утре во сите англофонски земји за Boxing day е попустот (што ќе трае до јануари некаде), 50% попуст на повеќето работи, лимитед едишн, гифт сетови, спрејови, парфеми, едно друго. Дајте пуштете нешто и од нашево Лаш, знам дека ги читате коментариве. И така може ви стојат многу работи. Yog Nog, Turmeric Latte, купките и бомбите и многу други работи. Попуст имате на рандом два производа што никој не ги купува ни во странство. Не дека само јадам л***а, ама крај на година е, скршен денар не ни остана веќе, само елитата ли сакате да купува од кај вас?
Kај нас, во држава каде просечна плата е 500 евра (а многу не земаат ни толку), Стики Дејтс e 1.995 денари. Во Англија е 1.845 денари. Make it make sense. Дури и таму им е скапо ова за спреј за тело чија втора состојка (после алкохолот) е вода. Имаат добри мириси, не дека немаат, но повеќето се со иста ДНК. Нека намалат избор ама нека бидат барем убави и трајни мирисите. Челси Морнинг, ете, може да се каже дека не е толку скап (100мл за 3 илјади) и дека мириса убаво.... сите 5 минути додека трае. Наливните копии од 300 денари траат повеќе. Не знам вработените кај нас дали имаат барем попуст како вработени + бонуси, или некои други perks што ги имаат во странство. Глобално, дури ни вработените не се задоволни од Лаш според тоа што читам на разни форуми. Ако не е виралноста на некои производи, одма ќе потонат.
@carly j да, истото го имам читано за нив. Иако ајде, и да имаат некој попуст се знае колку пати ќе купи некоја вработена. Најмногу трипати, само од мириси не се живее. Горе-долу секаде во продажба имаат бонуси, ама реалноста е дека не секогаш се остваруваат.
Дали некој ги користел bath bombs-от? Дали се добри и дали навистина се природни и не предизвикуваат иритации?
Не користам зашто немам када, но погрешно е да мислиме дека природни состојки не предизвикуваат иритации. Многу луѓе имаат реакција од многу природни производи / есенцијални масла. Е сега, добро е што немаат дополнителни синтетички ствари (освен тие што си ги викаат безбедно синтентички).