Мене едниот Стики дејтс не ми мириса и не ми трае исто колку другиот што не беше лимитед едишн. А исто и не тежат исто, според луѓе кои скоро купувале (шишето на спрејовите треба да тежи 45 грама, значи со 200мл течност треба да тежи 245, а не 200 или 210) Патем, нови (треба да) им се тестерите, барем за ЛТГТР. За другите што ќе кажеш, ти се допадна некој од community drop? Инаку, тие што имате (каков било) лосион од 100 грама, дали има фолија на отворот како што има шишето од 250г или не? Лосионот што го добив немаше такво.
Океј, испаничив да не пратиле отворено зашто на тикток ми излезе истиот лосион само од 250грама со таква фолија. Update: И Lush Босна го почна попустот од 50%.
И пчеличката е сменета :’) Наводно и многу од парфемите и спрејовите се разводенети, а цените се покачија, не знам што да кажам.
Update: Valentine's day колекцијата е ставена онлајн. Попуст уште нема на старите работи. Valentine's day
Селски финти што само кај нас ги има. Попуст што го тргнаа пред да го купам сетот. Инаку не си трошете пари, само на некои сапуни и купки и бомби има попуст, ништо од парфеми и спрејови, барем засега. Иако не треба да биде така, ама ајде. Ако се смени нешто во меѓувреме, ќе видиме. Update: на некои работи ставија стикер попуст ама нема никаков попуст во цената. Ќе почекаме до утре апдејт на страната.
Ги избришаа попустите, имаа проблеми со страната, од утре ќе биде попустот! Попустот започнува на 10.01.2025 трае до 08.02.2025 или до потрошување на количините
A на што точно ќе има попуст ? јас денеска си изнатрошив пари во лаш па кажи ми дали ќе има на сперјовите зошто ако има на нив ќе ги плачам парите хахаха
Да се приклучам на темава. Ме зарази @WhiteCat33 со Lush. До сега купено The Roots и Wasabi. Преубави, за брзо веќе се намали опаѓањето на косата. Ме заразија со регенератор тестер Candy Rain. Косата преубаво ми мирисаше 3 дена. Чекам да ми стигне таа нарачка со дополнително цврст деодорант за тело и Handy Gurugu крема за раце. Сабајлево направив и нарачка од попустот Snow Fairy гел за туширање и лосион за тело и Season's Greetings. Боже забегав со трошење пари
Аман од тие шумливите купки и бомби за во када, 80% од попустот е на нив. Кој ги купува незнам, 500 ден за бомба за во када кој дава. Па и коа има нови колекции коа ќе ги видам скоро цела колекција вакви, ми се темни На попустот сакав Yog Nog спрејот и Snow Fary лосионот да ги земам, ама потрошени
да сабајле го имаше, рано бев станата уште во 6 и спрејот го немаше тогаш, а лосионот го имаше. Си реков ај да почекам да видам што друго да нарачам и еве сега веќе и тоа го нема
Маркетинг тактика женски, не се разочарувајте. Само по еден примерок имаа од повеќето работи, на пример ТЛ парфемот само еден имаше од 30мл, и од другиве работи од помалите/поефтините работи по 1-2. А и немаше ноќеска путери за масажа утрово еве има.
Значи ми се плаче за Yog Nog, сабајлево другарка ми ми кажа дека има попуст и решена да го нарачам гледам потрошено, е стварно не се фер
Гледајте што прават, прво немаше попуст, па ставија до 395, па го кренаа стотче. Еве и новите спрејови/парфеми почнаа да ги ставаат, почнувајќи од Mr. Wallet. Но ништо од тоа не е намалено.