Женски јавете се во продавница прашајте дали има останато уште нешто, има сигурно останато ама не го ставаат онлајн како залиха. Може ќе се смилуваат и ќе додадат нешто?
Да да, за цениве па уште и да ги молам Како бев заљубена во Лаш, сега само повеќе и повеќе одбивни ми стануваат
Не е само кај нас, ако ви е за утеха. Со boxing day sale некои работи си ги купиле луѓето само за да 1) им кажат дека веќе не е достапен производот иако успеале да го стават во кошничка и платат 2) им доцнат нарачките повеќе од месец дена 3) им стасаат грешни нарачки / воопшто да не им стигне ништо Инаку, има ново глобално покачување на парфемите, Chelsea Morning од 50 на 70 евра пример, ќе растат некои и од спрејовите, веќе гледате дека повеќето се над 2000. Тие производи што ќе останат иста цена ќе бидат со намалена тежина. Особено производите со какао путер, што во некои случаи го заменија со друг путер и не нагласија. Мизерија.
Јас накај Софија ќе идам и баш отворив да видам кај имаат Лаш, и што да видам цените бетер, кај нив Yog Nog спрејот е 80лв, тоа е околу 2.500 ден. Ниту пак имаат попуст (не дека кај нас имаше, го ставиле само а немаат залиха). Стики и ЛТГТР се по 70лв - 2.200ден
@koritsaki како се покажаа со тајност Sleepy или порано како што беше Twilight, Big и Avocado Co Wash? Ако се сеќаваш, кој ти се чинеше како најтраен? Попустиве очајни.. Лани мислам имаше по нешто да се најде, годинава ужас. Цениве дека евтини многу, па уште нека ги поскапат ајде.. Вистина не се нормални, ама они губат. А и тоа што постојано ги реформулираат продуктите ко што рече @carly j, не им чини уопште тоа. Барем да ги подобрат, а не разводенуваат и упропастуваат..
Слични се со трајност сите. Big е цветен мирис, Avocado co wash е свеж а Twilight на лаванда. Штета што немаат трајност, мирисите се одлични
Јас сакам јавно да и се заблагодарам на @carly j зошто ме извести дека Yog Nog е на залиха, и си го нарачав а успат и candi rain. Мислам дека во моментот додека ја правев нарачката не дишевсе си мислев пак ќе го снема
Јас планирам само на алишта да го прскам, тоа помага со трајноста колку-толку. И, секако, во комбинација со други парфеми/спрејови да бидат малку покомплексни.
На некои им мириса слично на Tobacco Vanille, иако не пишува дека има тутун во мирисните ноти, така се перцепира. На почеток мириса така, на чад, после преминува во поблага и потопла зачадена дрвенеста ванила. Кога се прснав во 1 на штанд ми траеше до 8. Не е преблаг, па затоа сакам да го комбинирам со нешто поблаго. Плочката за масажа мене ми мириса поразлично од парфемот, таму има какао путер и повеќе се чувствува куркумата што е покремаста. Прво го зедов Chelsea Morning но се предомислив (тој не траеше воопшто) па сега се свртев кон ТЛ. A, и дефинитивно не се носи на топло време. Само на минусни температури. Не е safe blind buy ако го немаш пробано. И јас не добивам ни куркума ни лате, може ако мижиш и си замислиш дека има па да доловиш нешто визуелно.
Стигна многу брзо нарачката кај мене. Односно стигнаа двете одеднаш. Ќе ги пробам и пишам импресии . Немаше тестерчиња во кутијата со попуст