Да сподели некој импресија за лтгтр од последната серија, дали е траен? @koritsaki за yog nog спрејот не е траен или мирисот од гелот за туширање?
од ск ти е купен? Мислев дека ти е од Грција земен па имав некоја надеж дека кај нас некоја убава серија донеле
Да од Грција ми е купен. За Yog nog зборам. А LTGTR го мириснав сега кога бев во Ск во Сити мол , и се прснав и не траеше како што траеше тогаш кога го користев 2023та. Е сега ако е нешто проблемот до тестерот , тоа не знам
Таков беше подарокот. Season's greetings се вика. Гледам го немаат веќе на сајтот . Сите кутии ги има на сликата зависно од кој подарок ќе си нарачаш. На пример овој доаѓа спакувам во друга кутија: https://www.lush.com.mk/Popust?product_id=1378 Едит: го најдов на швајцарска страна со производите: https://lush.ch/fr/products/seasons-greetings-gift
Со здравје да си ги трошиш @marrisa! Јас добив порака дека е стигната во ЕЛС и предадена на курир, ѕвонев, исклучен телефонот. Утре мислам дека не работат, така да дури понеделник... Инаку секогаш ми е страв дека нешто ќе фали или ќе истече (се има случено) или ќе се изронат бомбите. Треба да важи ваучерот, само мислам дека има рок, проверете си.
Фала ти . Немаш право да се пожалиш ако истече нешто или ако фали? . Да знам ако е така да си одам нареден пат директно од сити мол да си земам. Иако сега со попустов немавме избор, мораше од веб. Кај мене се си стигна и се беше ок. Порака па дека е предадено на курир не ми стигна. Ќе ти стигнат сигурно во понеделник Ваучерот пишува дека важи до 30 ноември 2025.
Изгледа секој различно важи. Купував од новогодишните што беа, баш почеток на декември. На едниот (зашто сум поблиска имам инфо) ваучерот важел до 31.12.2026.
Епа оти они се еко френдли нели се оградуваат од тие работи зашто знаеш дека нарачуваш без пластични пакувања и не знам што. И ќе речат од кај да знаеме дека ти сама не си го истурила/скршила/скрила. Да, на другарка и е до јули 26та. Мојот, ќе видиме ако стигне сетот.
Е па да, многу ќе се потрошат, пошо 10% попуст е премногу, веќе губат Волку нервозно пошо од постовиве сфатив дека со сите нарачки од попустов-добиваш купон за 10% попуст при следна нарачка.
Мене ми е баш траен и доста пати ми искоментирале дека премногу мириса и остава трага позади мене иако јас не го приметувам цело време
Јас баш имав позитивно искуство. Буквално денес ми стигна порачка со скршено пластиче од спрејот, меѓутоа си функционираше и веднаш им пишав мејл чисто да прашам дали би ми го примиле така кога ќе правам поврат на амбалажите. За околу пола саат ми се јавија најкултурно дека не би правеле проблем при поврат, ама да си дојдам кај ми е најблиску да ми го заменеле со ново да не го користам така скршено. По мене супер однос кон клиент иако не се они криви за оштетувањата при транспорт.
Браво за тоа. Реално на тие што се од другите градови не знам колку ни се исплаќа да одиме до Скопје за такви работи, па јас си преќутувам кога има нешто (ако не е до степен на нефункционалност). Патем, тие што имате вага, де видете која е грамажата на спрејовите? Порано мислам дека повеќе имаше општо, сега читам дека намалена е тежината на некои (иако се 200мл сите).