Какво цело тело??? немаме стандард ние за толку мачкаш раце, врат за мирис тука блиску да осеќаш, тело ќе шлапаш со некоја промоција 2кг за 200ден
Ама не, и евтино да е - не разбирам како и зошто ти е пакување од 30 или 50 милиграми, као, за двапати? Можда па има на некои им е океј, ваљда затоа и постојат...
Деновиве купив неколку производи од Lush, па да споделам кратки рецензии. Ги купив Snow Fairy спрејот и лосионот, и се заљубив. Мирисаат толку совршено на bubblegum, спрејчето трае долго и проектира. Многу комплименти добив за него. Ептен pink мирис. Yog Nog гелот за туширање, празничен, топол, благ, кремаст мирис. Посакував да има и лосион. Од друга страна, спрејчето има некоја јака clove нота што го прави да не мириса толку кремасто како гелот. Sleep плочката за масажа. Мене овој производ ми е фаворит од се што постои во Lush. Ја купувам по втор пат. Толку ме опушта мирисот после долг напорен ден, чудо е. Ја мачкам буквално секоја ноќ. Ми помага и полесно да заспијам со оглед на тоа дека мириса на нежна ванилеста лаванда.
Очигледно снемав веќе идеи на што да трошам пари, па ми фатија око на Lush производиве. Ја прочитав цела тема буквално, но сеуште немам идеја кој мирис да си го порачам. Сакам исклучиво гел за туширање, лосион/путер за тело и можеби спреј. Сакам да биде некој сладок мирис, како на колаче, чоколадо, ванила или карамела. Кој мирис би ми го препорачале? Размислував за posh chocolate или sticky dates, ама гледам некако не се многу популарни во темава.
@Maelina популарни се и тие, баш за Стики се имавме хајпнато лани. Posh e нешто неодоливо вкусно Спрејови: Let the good time roll, карамелизирани пуканки, благ, путерест мирис, фаворит број 1 ми остана. Не знам зашто викаа некои дека не бил ко порано. Јас го земав и како сет, мирисот си е тој, и трајноста е истата. Sticky dates, чиста карамела, како Трилече. Заедно со Ltgtr се слаткарница у шише. Yog Nog, Ltgtr само со спајси нота, мене ми е одбивен овој баш ради таа нота. Cherryish, не овошен скроз, повеќе овошно - гурмански, има чококадо, значи чоколадизирани цреши. Honey i washed my kids, не е типичен мед, има нешто медасто ама не ко медот природен, слатко мириса и тој, со малку цитрус, за да му даде свежина. Super milk, ja го опишувам кo lemon tart, не е чист лимон, има слаткост. Лосиони: Honey Posh Sticky Super Milk Pineapple tart исто е сладок. Гелови: Posh chocolate, по чоколаден мирис нема да најдеш, пререалистичен е. Honey, Sticky, Yog Nog, можеби исто така Champurrado, овој ко на медењаци со цимет потсетуваше, малце јакичок, meh за мене. Од Snow fairy не знам дали да ти препорачам, ко што пишала членката погоре, типичен bubblegum мирис. Путер плочките ако те интересираат можеш Turmeric latte и Coconut drench. Soft coeur штета што ја нема посебно да се купи, само у сетот Posh, ептен е слатка.
Ти благодарам. Дали Sticky dates потсеќа на урми? Не го сакам многу мирисот на урми, па да не си се зафркнам. Изгледа ќе си го порачам Posh chocolate сетот за почеток, па ако ми се допадне ќе си ги земам поголемите пакувања.
Наведено е дека има урми во целата линија Стики. Искрено не ги осеќам, дали носот не ми ги детектира, не знам. Карамелата е најдоминантна, и малку кафе се осеќа. Убав мирис е, скроз гурмански тип. Ако си за благи мириси, верувам ќе ти се допадне. Ако не си, големи се шансите да ти мириса јако, тешко и ко на изгорено Оф, Лаш во глобала не се за порачување на слепо.. Ама за Пош би требало да не се разочараш, стварно неодоливо мириса. Ја на слепо имам земено доста работи онлајн, па се имав разочарано не да не, но од тие по цветните, или со минт мириси. Со благите не сум имала проблем, секогаш се погодувале
Јас сакам такви благи мириси ама стики лосионот го побарав на тестер и многу лошо ми мирисаше среќа не го купив спрејот на слепо, за разлика од Yog Nog и LTGTR кои ми се предобри, LTGTR го нарачав на слепо и супер се погоди а од yog nog добив тестер и морав и него да го земам зошто прекрасно ми мириса.
Јас си дополнив залиха од некои работи, си купив сапунчиња стандард што си ги користиме по дома (Sultana и Karma), маслената плочка Sex bomb и се мислев за некоја од свеќите ама не се одлучив која да ја земам и баталив. Да не купила некоја од вас да каже какви се? Зедов и чистач за лице, Blueberry roly poly, баш фино изгледа па ќе видам како ќе се покаже. Мириса на зимзелено дрвце помешано со боровинка, доминира тоа зимзеленото. Се надевам ќе ми се погоди, па ќе го пофалам ако е за фалење работата.
Wasabi i roots испробани, многу волумен даваат и скрос намалуваат опаѓање само wasabi ја суши многу..
Тие што минете крај штандовите, кажете ако видите нешто на попуст. Не секогаш на страната ги ставаат тие локални попусти, барем не до последната недела на јануари.
Да јас ја имам користено, добра е, лесно се впива, ама не е толку хранлива кремата како други некои што сум пробала.. ете пример Алверде
Фала, значи сепак да си останам на Q10 кремата и да не се мислам за друга. Штом така, ќе видам уште некој од чистачиве за лице да пробам. Овој со боровинка ми е дефинитивно преубав за овие неколку дена што го користам. За комбинирана кожа дефинитивно е супер избор. Ќе видам како ќе се покаже на подолг рок.