LUSH

Discussion in 'Тело' started by CoverGirl10, May 29, 2011.

1. Edie.S

Edie.S Истакнат член

^ Штанд има. Се наоѓа на приземје, не ми текнува каде точно, но мислам дека беше пред Шатци парфимеријата (во истиот пролаз кај што се Теранова,Парфоа и сл.)

Нека пише некој ако знае каде е точно, али во секој случај лесно ќе го најдеш :)

olence86 likes this.
  2. olence86

olence86 Истакнат член

Доволно ми објасни.....ти благодарам ќе се снајдам....поздрав

Edie.S likes this.
  3. olence86

olence86 Истакнат член

Девојки си го купив тврдиот шампон за мрсна коса......значи пре пре презадоволна сум!!
    Сега една другарка ме замоли да и купам тврд шамон ама за сува коса....ве молам каѓете ми кој од тврдите шампони е за сува коса?Ги разгледуав сите ама на ниту еден од нив не пишува дека е за сува коса.
    Дали некој од вас го има пробано чистачот за лице од јаглен Coal Face ili Dark Angels?

ivancekitty likes this.
  4. sweet-cherry

sweet-cherry Форумски идол

Пробав периодов секакви шампони за да ја оправам косава ама ништо не ми успеа, и сега сакам да пробам со некој од овие на Lush.Да ми препорачате некој за косава, ми изгледа безживотно, а не ми е оштетена, ја шишав пред краток период, ич ми нема сјај и волумен, многу брзо ми се мрси.Морам некако да ја оправам, зошто никогаш не ми била ваква косата, сега ми е некако презаситена со се што имам користено.

5. joy1

joy1 Форумски идол

Вчера купив сапун феири тејл во вид на печурка е целиот.Се умириса цела бања на него ептен јак мирис а за нега допрва ке видиме
    image.jpg

koritsaki likes this.
  6. MissDior

MissDior Популарен член

Мојата нова маска за лице од Лаш. До сега два пати ја имам употребено и засега сум задоволна. Го прави лицео нешно и свежо без иритации и не пресушува. За комбинирана до нормала кожа е идеалана. Мирисот на ментол го обожавам како и разладувачкиот ефект. Цената за 125 г. е 380 денари.
    lush-mask-of-magnaminty-arc--es-hatpakolas.jpg

Oscar Lady, Rose96 and rainbowec like this.
  7. kelly.r

kelly.r Популарен член

Кој од шампоните е за сува виткана коса ? И освен сити мал има на друго место продавници ?

8. senjorita-v

senjorita-v Популарен член

9. Модо

Модо Истакнат член

Врв на ароматерапи е гелов за туширање. Има некои мириси, како и некои вкусови, кога ги чувствуваш немаш способност да мислиш во исто време. Е така!
    И Годивата има ист мирис, тоа е жолтиот тврд шампон, али јас не бев задоволна многу од него, се ронеше во рака и не пенеше убаво.
    Овие ги имам купувано порано,кога беа по 200-300 денари, сега никако да ми останат пари за гелов, па си го нарачав за роденден :)

10. Veki4kaa

Veki4kaa Форумски идол

Јас денеска го купив овој тврд шампон, па ќе видиме како ќе се покаже. Го има некој користено?

11. soncicko

soncicko Истакнат член

многу е добар

Veki4kaa likes this.
  12. lovelife

lovelife Популарен член

big blue-500x500.jpg
    1.Big blue
    шумлива купка со мирис на лаванда лимон.Ептен опушта и релаксира.Презадоволна
    sex bomb-360x360.jpg
    2.Sex bomb
    шумлива купка со мирис на жалфија, јасмин и иланг иланг.Премногу остро за мојот вкус.Дури тешко ми беше да лежам во када од мирисот.
    67-03-08-2011_LUSH01_0070-500x500.jpg
    3.Bubble gum
    Пилинг за уста со мирис на мастика за џвакање,направен од кафен шеќер и масло од јојоба.Презадоволна!!

13. Katina007

Katina007 Истакнат член

Имам користено повеќе производи за коса и лице и не сум многу задоволна, има само неколку работи што би ги купила повторно...

New - Тврд шампон за стимулирање на растот на косата, со ментол, коприва, цимет, рузмарин, карамфил... Не сум задоволна затоа што ме чешаше главата, многу непријатно чувство.
    348s.jpg

Honey I washed my hair - тврд шампон со мед, портокал и бергамот. Не ми остави некој посебен впечаток, пишува дека ја омекнува косата ама пак имав потреба од малку регенератор.
    s-l1000.jpg

Godiva - Тврд шампон што има најбогати состојки, прекрасни масла, убаво мириса а мене косата ми ја направи УЖАС. Одма ми излезе првут и ми ја измрси косата.
    DormBeautyGodiva.jpg

Jason and the argan oil - тврд шампон со арган, за посветла коса е наменет, јас имам темна, не беше лош, дава сјај.
    Jason_argan_oils_web.jpg

Caca Brun - кна за коса со многу убави состојки, одкако ќе се исфарбам косата ми е прекрасна. Дава доста темно кафена боја, оди накај црна. Прекрасна е.
    img_1728-1.jpg

Eau Roma water - тоник за лице со ружи и лаванда. Катастрофа жива, ми излегуваат бубулици кога ќе се напрскам, жал ми е да го фрлам...
    c6a93ec0330853fd_eau_roma.jpg

Ocean salt - пилинг за лице. Супер е, го измазнува и чисти лицето, ќе продолжам да го користам.
    Ocean_Salt_490f2f3267f2b.gif

Mask of magnaminty - се користи како маска или чистач со пилинг ефект, супер е, го дава истиот ефект на мазно и чисто лице како Ocean salt, само што ментолот доста освежува и дава разладувачко чувство на кожата.
    img-thing.jpg

Aqua marina - чистач за лице. Не ми остави посебен впечаток, го ставав како маска и го држев 10 минути на лицето освежува, ок е.
    aqua marina.jpg

Повеќе прочитајте си на страната, пишува се: www.lush.com.mk

Attached Files:

Last edited: Mar 25, 2015
    poker_face likes this.
  14. Katina007

Katina007 Истакнат член

Пробај го Honey I washed my hair.

sweet-cherry likes this.
  15. ana.s.28

ana.s.28 Истакнат член

Како се вика шампонот за мрсна коса?

16. senjorita-v

senjorita-v Популарен член

17. Oscar Lady

Oscar Lady Популарен член

И јас ја имам маската на Лаш - Mask of Magnaminty. Многу ми се допаѓа. Лицето ми е премеко и нежно. И претходно ми беше такво, но после употребата , се забележува разлика:)

18. bebaa

bebaa Популарен член

Колку време трае тврдиов шампон за мрсна коса?Еден месец трае ли или брзо се троши?

19. CooperD

CooperD Популарен член

Два и пол / три месеци ми трае мене. Миење просек 3 пати неделно.

teacher and bebaa like this.
  20. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Еднаш кога поминав крај Lush во City Mall, ми запна око за едно парфемче, нешто со Death имаше во името, количината дали 15ml беше, мирисот беше претежок за мој вкус и и' се вртам на другарката, и викам сега некоја цена за ова сигурно 500-600 денари... кога што да видам, 1500 беше. :drunk:
    Иако производите ми се многу интересни и привлечни, особено сапуните и тие бомбите за бањање, прескапи се, а верувам и преценети. Како бре 300 денари за еден сапун да дадам, нема шанси. :D