Регенераторот или регенеративниот спреј? Спрејот не го знам. Регенераторите двата ги имам користено, моментално Супер милк. Ништо посебно. Candy Rain многу поубав ми беше, хидрираше, другиот ко ништо да немам ставено. Мислам дека Candy Rain им е најубав.
Ќе го земам пак најверојатно, кратко го користев, го имав малото паковање, ама многу мека ми беше после миење
Прв пат би купувала од продавницава па да прашам дали некој ги има користено продуктиве за виткана коса? Конкретно ова ме интересира https://www.lush.com.mk/Curl-power-Krema-za-kosa Плус би сакала да најдам некој добар кондиционер.
Јас кремата ја користам со години, нема да погрешиш. Освен Super Milk кој друг спреј за коса препорачувате? Не знам дали да го сменам чисто за проба и така ми е при крај Дали го имате користено Sticky Dates?
Јас ја имам кремава и веќе третпат ја купувам, лично сум многу задоволна. Локните ми ги прави баш таман, ни се премногу дефинирани (крцкави), ни премногу лабави (frizzy). Скапичка е, но можеш да го земеш помалото пакување и да ја пробаш. За кондиционер, јас сум голем фан на Garnier Fructis Hair Food производите, особено банана, папаја и какао. Немам користено кондиционер од Lush, го имам користено Super Milk што го спомна членката погоре, но тој е спреј и не се измива.
Фала ви женски @Oxymoron и @Isabela23, ќе ја земам обавезно да пробам. Дали ја нанесувате одма после бањање на мокра коса?
Да, јас ја цедам и бришам (нежно, без триење), па нанесувам. За бришење користам памучна маица или микрофибер крпа, да не ми се растресуваат локните.
Дали ситно виткана ви е косата? Да знам дали ќе ми одговара. Мојата коса е со покрупни брановидни локни. И дали ги зацврстува локните?
Јас го препорачувам shield,не е баш спреј туку како крем за коса/серум доаѓа густ е, за заштита од топлина и ја хидрира коста, мирисот е предобар оремногу трае на косата. Ептен ми е погоден
@Isabela23 Регенераторот power мене ми е одличен, презадоволна бев од него. А од шампон ако ти е сува косата пробај го super milk , мене ми го препорачуваа како добар шампон за сува коса. Тој го немам пробано[/QUOTE]
Zdravo go koristam super milk sprejot za kosa no sakam da probam nesto novo za leto, so posvez i lesen miris.Gledam na popust e sprejot za telo strawberry feels forever.Dali nekoj go koristi da kaze dali e ubav i pogoden za periodov