Ова е пирамидално срање нема да земете скршен денар од ова. Не вложувајте ваши пари и не се заглавувајте со долгови.
Не се вложува ништо и боксот е без пари. Треба да имаш телевизија преку а1или телеком. Ти даваат без пари бокс. Си гледаш што сакаш на тв то и ти излегуваат реклами за две недели земавме 400 ден со тоа што одиме на работа значи гледаме не многу време.
Жива превара. Ме тераа пријатели да земам картичка од овие, ама имам способност да препознавам превари, па не земав.
Шо ви префрлија ви префрлија, толку беше. Кешбек империјата „МајВорлд“ во стечај, „Лајконет“ виси! Отсега вака со лопатата На тие шо ви останаа јахтите со здравје да си ги возите, на останатите шо ви остана ништо со здравје возењето
Коментаров на Зоран врв се наполни човеков без мотика... како беше онаа "јас и додека спијам јас заработувам" или времето работи за мене а не јас за него така нешто беше
More treba nekoj nego so lopata da go fati ccc tipicen psihopat. Moras da bides navistina bez sovest taka da im gi zemes parite i zastedite na lugjeto + izgubeno vreme i nadez, ne moze li da go tuzat?
И двете ги користеше, ама реално за него вистина така беше И не само џемпери, туку сега кој сака ќе можи да си ја изнајми и добро познатата канцеларија каде шо таа волна за тие џемпери се стрижеше
Толку беше и од апликацијата, сега можете да се префрлите на Мој ДДВ Ниту кешбек, ниту пристап до сметката – „Лајконет“ ја затвори апликацијата
Сепак има надеж , дотогаш чкрапајте на Мој ДДВ за Зоран Витанов стартува план за нова апликација и обнова на мрежата
Ја мислам, место чкрапање може и за лопата да се фатат, па удри, удри, два пати мавај-еднаш број. Леле бе, ќе одам да мавнам еден доместос на екс