Лани во Ноември, декември и годинава во Јануари и Фебруари направив промет и треба да имам кешбек околу 800ден. Како се вадат париве?
на 200 денари вратена сума ти пуштаат на сметка. Треба сметката да си ја пишеш на профилот. На сестра ми и пуштија 200 ден
Каде е тоа поле на онлајн системот, бидејќи добивам маил во последно време дека сум собрала над 200 денари па да ми ги прателе
во ажурирај податоци. Да ти кажам и јас треба да пишам. Влези во профилот и оди во промена на податоци
Добив картичка cashback и маркетерот ми префрли 3000 ден mvaucer, дали знае некој како се користи тој вачер?
Незнам како ек ме дфатат дел од вас али пред некоја ден зборев со едни луѓе и останав подзината добро се прашувам самата можно е да имаме толку глуп народ????? Пари од дома што имаат ги уложуваат во лајонес и у очи ми вика моето дете ке дојде ден ке се возе на јахта ??? кој нема пари зимат кредити друг па продал камиони уложил парите у лајонес трет па од странство си дошол спечалил некој динар и ги уложил у лајонес? купуваат облачиња и они ке врнеле т,е ке врнело капело пари аман бе луге со што дрога ве дрогират знае некој што се дешава???
Со Мваучерот твојте шопинг поенти ќе ти се претвараат во пари, односно ако продавницата дава 3% кешбег и 2% Shopping points, тогаш ќе добиеш вкупно 5% кешбег во пари плус 2% шопинг поени. Овие пари ти се од маркетерот како промоција. Тоа се негови пари, те частел. Од наредниот месец ќе се претвори Benefit Ваучер, ќе можеш да плаќаш со него и до 50% во некој трговски партнери и online сајтови кој ќе работат со cashback, еден таков сајт ќе биде на пример www.mk.Myworld.com сајт кој ќе излезе во Македонија месец Октомври-Ноември. Во Германија и некој други земји веќе е во функција,...https://de.myworld.com/de-de/
Како да се искористат shoping points ? Треба да појдам лично со картичка или можам и онлајн да купувам
Шопинг поените ви се капитал кои можете да ги искористите за посебни акции и промоции. Идете преку Дестоп верзијата на ПОНУДИ & DEALS и кликнете на Shopping Point Deals и ќе ви се отворат трговските партнери имаат понуди & deals. Тоа значи дека кај овие трговски партнери имате специјални попусти за замена за шопинг поени. 1 SP се компезира обично околу 325 денари или 5 евра. Исто може да пристапите и преку мобилната апликација, во акции & deals и одберете SP. SP не може да ги извадите како кеш, барем не за сега.
М-ваучерот постои од дамна,..и тој се повратува преку лојалност, односно во купување кај локалните трговските партнери на cashback world и низ цел свет, како..aliekspress, alibaba, booking, godaddy,.. Од наредниот месец се претвара во Бенефит ваучер,..значи веќе ќе биде како средство за плаќање (позади него стојат вистински пари). Сајтот www.mk.Myworld.com во план е да биде активен во МК Октомври-Ноември. Исто така тој период ќе стане и активен и сајтот www.travelWorld.com кој исто така ќе биде на cashback. Тој сајт ќе биде замена за booking. И за него ќе важи Benefit Vaucer и ќе може да се логирате со вашиот постоечки акоунд од cashback, бидејќе сите тие платформи се под еден покрив https://myworld.com/
ве разбрав. А ако на пример сакам да купам омекнувач во рептил маркет одам во производот кликам на искористување . А понатака? Иде како онлајн купување? Како да си го земам производот
Здраво Marchi-cool , Не е баш така. Шопинг поените може да се искористат само за производи за кој трговските партнери се одлучиле да направат промоции со шопинг поени. За сега не сум видел Рептил да ја користи оваа алатка за промоции,... Ќе ви снимам едно видео како може да се искористат поените во акции&deals, односно ќе направам еден целосен шопинг и линкот ќе ви го пуштам тука. Мислам дека така најлесно ќе го видете начинот како може да ги користите вашите шопинг поенти, а ќе им помогне и на останатите кои се заинтересирани.
Има ли рок до кога може да се користат? На пример јас пазарував и тоа големи суми ама почеток на 2019та година и собрав некоја сума околу 900ден ми стасуваа пораки и после тоа забаталив не ми текнало дека имам пари и дека може да ги користам. Прашањето ми е дали парите уште би стоеле?