http://kurir.mk/sport/fudbal/131628-Na- ... al-vo-Mons И Чеде му ја збриша. Ме разочара многу. Имав бар малку надеж со него и неговиот однос кон репрезентативците, што знам, делуваше на човек што помрдна нешто од мртва точка, тој на 2 утакмици пред финиш на циклусот, прифатил одма договор со Монс. Таман мислев дека работите ќе тргнат на арно со Илчо и Чеде, ама на иста гајда свират и двајцата изгледа ко и сите лопови што беа на чело на мак.фудбалот. Не 2 години, 20 не тргнало, нема ни во следните 20.
Стратев нов тренер, барем моментално http://ekipa.mk/News.aspx?newsId=20669 Инаку изненади заминувањето на Јаневски, така одеднаш.
Ииии ги добивме противниците во квалификациите за ЕП 2016. Шпанија Словачка Украина Луксембург Белорусија Што викате? Шпанија е атрактивна, ќе наполни стадион сигурно, ама они и Украина се сигурни. Не паметам за Белорусија, ама со другиве имаме играно, макар и пријателска.
Место да стават цена 100 ден. за карта на било која трибина ако сакаат публиката да се врати, тие се глупираат со една Латвија која е испод секаков фактор за атрактивен натпревар, цена 100,150 и 200 ден. и тоа 100 ден. за ќошињата на јужна и северна што се граничат со исток и запад, најзабаталените места што им ги даваат на гостинските навивачи. На алчноста и нема крај, можам да замислам со Шпанија што ќе биде, ќе тријат раце место да се обидат и на вакви неатрактивни натпревари да ја привлечат публиката. Хоштаплери. Едит- Еве ја публиката, дали 40 души има од капацитет 35.000. Бруки невидени!
Тажна вест голманот Петар Милошевски почина вчера! Роден е :Битола 6 декември 1973 Почина:Скопје 13 март 2014 ПОЧИВАЈ ВО МИР!
Обично не ме интересираат неуспесите на репрезентацијава, ама сега со Украина мака ми е што изгубија, требаше да извлечат бод ... Фалеше само смиреност и концентрација за реализација. А она над Абдурахими сигурно ќе беше пенал да се работеше за некој познат играч или звучна екипа . Тоа судијата за безопасни стартови, за глупости се расфрли со жолти картони... Не дека тој е крив за резултатот, ама се гледа дека навиваше и за кого. Шупак. Од друга страна, пак, не ја заслужија победата над Луксембург во четвртокот, така да, кога ќе видиш, исто како да дошла правдата за наплата... од погрешна страна...
ао бев на пријателската со шпанија неверојатно чувство, сега кога ќе дојдат со трчанка да си купам картаа
Фиром е дно на европскиот фудбал... Ама барем позитивна работа е што се услишани моите повеќемесечни молитви и нема по грешка некако да се квалификуваат, замислете кој срам и циркус би било тоа...
Ајде и кошаркарине, и овие. Не знам сега за кои повеќе да ме јаде туѓ срам. Минута пред крај, каква лесна, дури глупа шанса пропуштија Луксембург...таман си станав, викам и овие отидоа под лед, слушам дерење ни го збибериле. Е, нек се угоде!
Македонската фудбалска репрезентација доживеа голем пад на најновата ранг листа која денеска ја објави светската куќа на фудбалот (ФИФА). Срамниот пораз од Луксембург, а и оној очекуваниот од Шпанија придонесоа да направиме огромен чекор наназад, да бидеме при самото, поточно со „лизгањето“ од 28 позиции во однос на минатиот месец ние сме дури 132 фудбалска нација на светот. Ние и Кипар забележавме најголемо назадување по ранг, а пак по поени таа „чест“ ја имаше селекцијата на Романија. Останатите два наши противници во овие квалификации Украина и Белорусија се на 24, односно 98 место.
Македонска Фудбалска Репрезентација - Дно на дното. Последен пат бев со Шпанија кога играа. И искрено, отидов да ги видам Шпанците. Кога ни дадоа гол, јас надвор чекав да не пуштат да влеземе 1.000 души. Срамота и бруки, а забележав дека сите медиуми го скрија тој скандал и нигде не се прикажа. Кога влегов, видов дека ни дале гол, се израдував, и посакав да ни дадеа уште 5 гола. Да се потврди уште поголемиот срам на мкд репрезентација.
Може ли од ова полошо? Исти сме со Гибралтар на гости, полоши во напад од еден Лаферти!? http://sportmedia.mk/fudbal/repreze...sme-so-gibraltar-na-gosti-poloshi-vo-napad-od
Kaaade ste patriotchinja? Friendly International 2016 FYR Macedonia Bulgaria 0:2 Edvaj se vozdrzhuvam od remet