Дојдов всушност, само оти темата ме потсети на она „лавови мои морски, тигрови мои океански“. In the depths of their souls, these people know they are true nobility, perhaps even royalty or monarchs. But of course. Така и изгледам
Мојата е во Близнаци, ама некако на излез. Се плашам да не префатила нешто од Ракот (иако, засега нема такви индиции)
Ние се водиме според Central European Time Zone UTC+01:00. Имаш повеќе опции, јас селектирав кај (UTC+1) Sarajevo, Warsaw што е исто како и кај Македонија иако не е на листата.
Си направив според ова и ми испадна месечина во лав, а и знак и подзнак сум лав. Да не има некој што знае што значи вака тродупло да си лав? Се ја со некои вакви чудни работи и фаленки може да се паѓам
Па не знам баш што би можело да значи тродупло лавче. Интересно звучи во секој случај. Прашај ја @zhap4e , неа ја имам забележано низ темиве по астрологија, ако сака да ти толкува.
Версаче, не можам да те тагнам од те., ништо чудно не е тоа, само е доминантен лавот каj тебе - реакциите/емоциите (месечина) ти се со лавовски призвук.. Карактерот, ко и физичкиот изглед. Месечина во лав е горделива, се прави силна и ко да се е под контрола,а е слаба, има потреба од луге,поддршка,внимание. Изгледот.. Впечатливи,крупни очи, впеталива,густа коса. Да речеме. Може и благе везе да нема.