Знак:Рак Подзнак;Бик Месечев:Лав Moжам да кажам доста моќна комбинација кога ќе ги соединам сите особини
И ја на форумов го дознав ова. Чуден знак, не ми е нешо по ќејф, сега ми е јасно зашо сум била толку измешана и чудна особа Комбинацијата вака ми е: Знак девица Подзнак овен Moon sign водолија Да не се разбира некој да ми протолкува нешо шо особа сум
Според ова, мисламд дека си сензитивна, емотивна, доста интуитивна, љубопитна, а кога ќе посакаш нешто да дознаеш, го дознаваш сигурно дури и повеќе од што си сакала, па можеш да се загубиш во детали, кои со никого не ги споделуваш, веројатно. Исто можеби имаш високи стандарди, што најчесто е позитивна карактеристика. Понекогаш можеби и досадна и напорна само за да го достигнеш она што навистина го посакуваш. И да, секогаш тука со најдобрите совети.
Особено ме изненади за контролфрик Најточно е за пре пре емотивноста Леле се осеќам ко кај гатачка да сум отишла Абе како можевте толку да ме погодите и двајцата
Знак : Стрелец Подзнак : Водолија Месечина : Скорпија Некој да ми толкува ? Знам дека сум авантуристички дух и не знам да лажам . Што од кој знак сум повлекла , врска немам .
За тоа што си со Авантуристички дух тоа ти е 100% од Стрелецот.За другово незнам не ме фаќа за збор но мислам дека ти е од Шкорпијата