Сакам да си купам деновиве микробранова, но не знам дали да земам со грил или без грил. Какво е вашето искуство со печење во неа и што најчесто печете?
Рецепти за храна што се прави во микробранова печка Сеисто, не прави некоја значајна разлика. Јас не го користам, но другар пече колбаси и кременадли, многу му биле вкусни Мислам дека цената не е голема разлика без грил или со грил
Рецепти за храна што се прави во микробранова печка и јас си купив микробранова со грил со надеж дека ке ја користам, ама до сега не сум ја искористила таа опција, а инаку микрото си ја користам редовно
Рецепти за храна што се прави во микробранова печка На микробрановата кај мене нема број на W, туку, low, hight, medium итн. Како да подесам да ми биде на 1000 W?
Рецепти за храна што се прави во микробранова печка на hight ти е 1000 w, и на мојата нема бројки ама логички е така
Општи прашања ДАли можи некој да ми кажи на микробранова печка со грил на колку време се пуштаат јадењата,отприлика за секое јадење колку време треба? Ајде тие што имаат искуство Има тајмер,ама не пишува во упатството кое на колку време да се пушти
Јас најчесто си сечам една κρишκа лепче, го мачκам со маρгаρин и од озгоρа ставам паρче-две од млечен κашκавал и го ставам во миκρобρанова да се пече, κога ќе го извадам целиот κашκавал ρастопен абе ρај, од толκу што сум заρазена по таа моја вечеρа моите почнаа да ми го κρијат κашκавалот понеκогаш за да не јадам еднолична хρана. Ама навистина многу ми е вκусна таа κомбинација
Jas ja koristam samo za podgrevanje sega za sega.Probala nekoja od vas da gotvi so nea, da pece pilesko? Kazete nekoj brz i ednostaven recept?!
Па незнам колку ќе биде за готвење и да има грил. Јас самоза подгревање и за одмрзнување ја користам а за готвење не верувам дека ќе заврши работа.
И јас немам микробранова, од причина шо постојат тврдења дека е штетна. Од друга страна, штетноста е релативна работа, претпоставувам дека е многу практична за подгревање и одмрзнување на храна.
Домаќинки, ве молам мислење ако некоја ја имала оваа микробранова Имав Фуего, ама прегоре. Планирам за подгревање да ја користам. Ви благодарам