Ептен мерак имам на мотори, не заради брзината, туку поради убавината на возењето. Сум била и на доста долги релации со мотор и во ниту еден момент не сум осетила некаква нелагодност. Инаку неостварена желба и најомилен на сите светови ми е овој. Ducati multistrada
Дечки што можам да му ставам на веспата од страните ми е изгребана несакам таква да биди,ми рекоја некој лепенки со натписи да залепам,каде има такви?што можи да се направи?
Не сум љубител на мотори и не сум од оние што кога ќе го слушнат моторот се палат и се вртат за 180 - 360 степени да видат што има кој има.
леле многу мразам мотори. Ама најмногу. Кога поминува на улица си се вртам на друга страна и си затнувам уши.
Opsesija mi se ,go obozavam zvukot na skripenjeto i silnoto vozenje koe mi diga jak adrenalin Sum vozela,a bi sakala da imam svoj..Ne sum devojka koja se pali na motori tuku taka,tuku koja gi obozava koja go dozivuva adrenalinot koga gi gleda.
Многу ги сакам...едно време барав татко ми да и купи априлија ама тој нејќеше да слушне.Сега имам мотор ама не го шишкам...поинаку размислувам.
Мноогуу ги обожавам само што ме фаќа страв бидејќи се опасни..аууффф хондатаа на бившиот црвенаа Само он мн брзо вози,во мојот град стигна за еден саат (а се патува три саати мн е далеку)којзнае колку брзо возел..ама мн беше примамлив,уабв тој и мототрот убавмераци..само не коа ќе ми текне како се акнаа со другар му на мојов ништо не му беше рипнал од мотор но другар му ја скрши ногатаСтрашноо..онака убави се на изглед и баш кул но..од една страна мн ги обожавам но од друга страна ме фаќа страв Спојлер: Скоро ваков е моторот само што е цел црвен
На времето многу сакав мотори, но веќе таа желба ја снема. Мајка ми цело време ми викаше да ти уплатиме да полагаш за мотор, ама јас цело време не и не. Мене ми беше интересно да се возам на мотор, а не јас да бидам таа што ќе вози. Како времето поминува така и мојата желба се изгуби, дури порано ми беше интересно кога некој ќе поминеше и јас цела возбудена, а сега веќе не.
Обожавам мотори . Дури толку ми беше мерак па на мм му го крадев моторот и заедно со золва ми се возевме низ град ( еднаш и ќе се " спукавме " на една кривина , ама за среќа избалансиравме ) . Таман се испраксав со возењето , моторот цркна доживеа мал милион поправки , ама не го биваше веќе , па мораше да го дадеме во отпад . Сега за сега немаме мотор , ама планирам да купам понатаму здравје , можеби кога синот ќе порасне .. Инаку мм има влезено со истиот тој мотор под камион ( паркиран среќа ) , па му се јавил на свекор ми да го земе бидејќи цел бил набиен и не можел да мрда .. фала богу што поминал со лесни повреди ..
Уфф обожавам мотори. Од секогаш сум ги сакала, од најобичен за од овде до онде до чоперине големи. Ич немам страв од мотори. Обожавам да се возам и да ми лета косата, ама не обожавам што после ми е како гнездо и очите ми се пренасолзени.
Не обожавам мотор, многу е ризично за возење, ствара ненормална бучава, посебно ноќе кога лудуваат со мотори по булеварите.