Девојки, да ве информирам дека отварањето на MAC е дефинитивно на 15ти Јуни, првите 200 купувачи ќе добијат подарок црвен кармин Retro Matte Liquid Lipstick
hybread.mk/se-otvara-m∙a∙c-vo-skopje/ Продавницата се наоѓа на приземје во City Mall, поранешно Accessorize, спроти Zegin.
@eli25 Нијансата на камената е NC20 Овие две пудри ги имам на Mac моментално. Ако те интересира за Fix fluid e оваа Но не ми се допадна прво тоа што за секојден тешка ми беше а второ миризбата беше нешто невидено јас неможев да ја истрпам искрено ми мирисаше лицето на боја за ѕид , а не само лицето туку и четките овие среќа не мирисаат на ништо
@koritsaki фала. Јас ја имам користено оваа покривна, па дека те прочитав за фикс флуид мислев да не е попокривна.....
Во врска со MAC карминиве ретро мат , жени како ги користите , не ли ви се ПРЕмногу суви? Секогаш нанесувам повеќе слоја лабело ама пак крминиве ми се премногу суви. Јас го имам All fired up од оваа линија и мака мачам додека го нанесам.. затоа веќе не го ни користам. Мене искрено не ми се допаѓаат воопшто. Од линијата Matte сум презадоволна , го имам Candy yum yum и е супер. Исто така и Heroine убаво се нанесува ама воопшто не ми е пигментиран. Кога ќе ја отворат продавницата обавезно да ми пишете овде што цени ќе се кармините , а и општо и другите производи
Кој ќе оди утре на отварање на MAC ако сака да напише цени на пудрите и дали даваат тестери да пробаме нијанси
MAC studio fix fluid foundation - 2.143 MAC Rumenilo - 1.741 MAC Frost karmin - 1.308 MAC Retro Matte karmin - 1.308 MAC Pro Longwear kamena pudra - 1.907 Mac Pro Longwear Nourishing Waterproof Foundation - 2.238 MAC Extended Play Lash Mascara - 1.178
@Madlina Pro longwear concealer? Mineralize skinfinish natural? Prep + prime fix +? Bronzing powder, matte bronze?
Pro longwear concealer - 1.308 Mineralize skinfinish natural - 2.035 Prep + prime fix - 1.308 Bronzing powder, matte bronze - 1.777
Малце не сфатија дека гратис кармин се дава на првите 200 КУПУВАЧИ , а не на првите 200 што ќе се прошетаат и испошлапаат со тестерите... Ценичкиве... Машала @koritsaki знаеш колку е studio fix пудрата во Грција? Мислев да ја земам од тука, ама за 2 недели ќе идам во Гр, па ако е доста поевтина да си почекам. Фала