Не сум у тек какви се цените надвор, ние влегуваме во Адриатик регион (екс YU земјите). Kако ни ги дале од MAC малопродажните цени - така сме ги ставиле, не не оставаат да правиме што сакаме
Знам Така е со речиси сите франшизи... Си плаќаме наметнати нереално високи цени. Инаку, пофалби за изгледот на продавницата
2100 ја купив И кармин добив Иначе тестери не видов дали даваа, вриеше средношколки се шлапаа со кармини и сенки Земав и избегав.
@eli25 Со здравје да си ги користиш кој кармин ти го дадоа? Avery , 32 евра е без попуст, а со попуст 25,60. Овој попуст е од онлајн официјалната страна на мак на сликата, во продавниците Мac во Грција попустот е до 25% , и моментално баш има попуст
Не верувам дека ќе има ваква можност во скоро време.. @wannaBeMomma Candy Yam Yam барам во систем, не можам да најдам таков производ, изгледа нема ама може и сум грешка
Koga ja vidov slikata jasno mi bese so narod ceka deka samo guzva praat i unistuvaat testeri. Koj karmin ti go dadoa?
Jas vecer ke odam i sega mi e krivo so ne se pobutkav so srednoskolkite @Madlina so U e yum yum mozebi toa e greskata. I Violetta i Heroine?
Јас накај 12ипол бев, имаше гужва да ама ако знаеш што ти треба земаш и бегаш. Немаше простор за прашување а девојките ептен фини.
Studio FixFluid ја земав. Таа и prolongwear им се најпокривни. За комбинирана кожа. Види со девојките и јас се размислив малку ама prolongwear сум ја користела па и дадов шанса на оваа. На лицето не се осеќа тешка, нијанса погодена само кога се нанесува има појак мирис како на варосано, после го смемува. Другата нема таков мирис.
@Madlina дали го има Stone? И дали воопшто има такви сивкасо-беж нијанси што ги нема никаде по градов?
Ние сме обврзани да го држиме целото активно портфолио, па дури и нијансите на пудри за црнкињи не можеме да бираме што да има во продавницата.. Ако нешто во моментот нема, или се продало па чекаме да стигне, или на ова прво полнење MAC немале на залиха и не ни го испратиле, но ќе го добиеме следниот пат.. Така да, сите нијанси на кармини треба да ги има.. Конкретно за Stone, ќе ти проверам утре..