Колку е fix+ фиксаторот и дали има кај нас во поголемо паковање, јас бев негде коа се отвори ии видов само мало.
Женскии морам да споделам нешто со вас, не навраќав во темава можеби имате дискутирано за тоа, ако имате се извинувам што се повторувам но MAC MACEDONIA, не е оригинал, на официјалната страна на MAC не пронаоѓа продавница во Македонија, помислив случајно да не не се ставени тие од балканот но продавницата во Србија ја покажува, пребарав ни како Македонија и како ФИРОМ не стоиме, така да незнам баш колку е фер да плаќаме нешто како оригинал а да не е, ако случајно сум пропуштила и не сум видела а не верувам дека е така но може да се деси ви се извинувам на лажните информации, но еве линк па сите нека си проверат Спојлер: линк https://www.maccosmetics.com/stores
Да не знае некој дали ги има на Nicki Minaj кармините кај нас? Само што се вратив во Македонија, и немав време досега да одам до City Mall да проверам.
Дефинитивно студио фикс флуид за масна кожа, и двете сум ги користела и пролонг веар е за масна кожа ама не е мн покривна мислам цената е околу 2300 , имаше пишано Мадлина
Која повеќе ти се допаѓаше бидејќи сакам да земам една од нив и која нијана ја користеше? Ти благодарам на издвоеното време
Studio fix fluid ми се допаѓа повеќе бидејќи е по покривна од другава.. ти кога ќе одиш да купуваш пробај на пола лице од едната и од другата па види како ќе ти се допадне. Јас ја kористев и од двете пудри нијансата nc15 , преку лето nc20
Моја другарка ми кажа дека ја има купено 1907 ден чинам беше. Ама општо сите камени пудри се движат околу оваа цена
@Rose96 дали ја погоди нијансата за во лето од mac studio fix? Исто и јас како тебе ја користам од боржуа 123 нијансата 53 па незнам која од mac ќе ми одговара...