Има 40 % попуст на одредени производи и на snow ball новата колекција (јас како што видов на крем руменилата и некои чудни бои на кармини, пудри и коректори) јас купив течна пудра и пумпица минатата недела ама без попуст
Ајде некоја феминка што има искуство со MAC да ми каже вреди ли да инвестирам во нивна пудра и која? И дали имаат добар бронзер и течен хајлајтер и некоја препорака? До сега немам користено нешто од нив, купувам добра козметика но дрогетиски ранг како лореал, срвентин, менхетен и тн. Но сакам нешто подобро да пробам Фала ви
@Leat јас имам користено на MAC три течни пудри, prolong wear , fix fluid и waterweight foundation. Каков тип на кожа имаш? Јас имам масна кожа , и сите овие ми одговараа, таа waterwеight беше како водичка буквално прелесна пудра, fix fluid- ја користам моментално , многу добра пудра за мрсна кожа, покривна , јас сега втор пат ја купив. За бронзер јас го користам ова руменило , кафено со ладен подтон Хајлајтер течен не користам поради тоа што имам масна кожа, го имам овој лилјаковиот од MAC и е многу специфична нијансата , но мене мн ми се допаѓа нијансата е Soft frost
Фала ти , @koritsaki . Баш сакав да те тагнам на постот видов дека се разбираш ама викам ај да не те замарам. И јас имам мрсна кожа како и ти така што ќе ми одговараат истите пудри. Сакав да те прашам само таа fix fluid колку чини?
Таман работа , какво замарање ако сакаш и поикривност оваа супер ќе ти биде. Цената и е 2100 (пумпица нема со пудрата, ама ако сакаш одделно да ја купиш околу 300 денари беше ) што треба слободно пиши
Јас го имам тој погоре , од линијата Extra dimensions , има доста други нијанси јас сум многу задоволна од овој хајлајтер. друг што доста го користат читајки по нет е и Soft and gentle.