Девојки јас да го пофалам мат спрејот на Mac кој многу ми се допаѓа и шминката трае повеќе. Го нанесувам после шминка,а може и пред. Дефинитивно би нарачала пак и вреди за парите.
Девојки , која ја имаше користено strobe кремата од вас? Имам едно тестерче од 6мл со последната порачка што ми го испратија , вчера го пробав и толку многу ми се допадна , даде еден преубав сјај на кожата ( нијансата е pinklite) па се користи само како база пред шминката или може наместо крема за лице, приметив дека и е доста хидратантна
Бидејќи спаѓа во moisturizer, јас ја имам користено како крема пред пудра и убаво ми делувала многу, убава хидратација ми дава на лицето и сјај. Исто така имам видено шминкерки од кај нас исто така ја користат. Имам и мала количина нанесено со тапкање како highlighter над пудра и исто убаво изгледало.
Да пишам и тука, презадоволна сум од маслото за вадење шминка , го користам секојдневно и вади се од шминка. Не пече на очи, не заматува вид.
Каде е поефтина козметиката, во Fabu Spot или продавницата во Сити мол? Воедно која им е најпокривна и најтрајна пудра?
2100 беше кога еднаш прашував ( јас го имам ама во грчкото Mac го имав купено , и супер е веќе 2 години го користам , навистина вреди и споро се троши)
Сега нема попуст, 40 евра е Попусти има често инаку, јас тогаш со попуст го имав земено 20 евра (50% попуст)
Затворена е продавницата во Сити мал?? Дека не сум била од јуни сигурно не сум приметила. Дали на друго место кај нас има козметика од Маc?
Inaku istata firma bea Fabu i Mac, taka da nema nikakva razlika vo cenite od onie sto bea vo dukjanot na siti mall i onie vo Fabu