Ама пази... ПЕТРОВЕЦ БЕ. Нека не се навредуваат тие што се од таму,ама во ГТЦ во парфимерии да нема, во Петровец да има... И веројатно мислела дека маскарата е океј,дека не и наштетила на кожата.Уште да мутираше, е тогаш ќе знаевме дека е оригинал маскарата сигурно.
ОМГ која слепача сум. Ќе си редактирам да не се брукам. А тоа мутирањето изгледа на пудра ме асоцирало. П.С не не насмеа.
Јас си купив MAC туш за очи од Зелено пазарче и тоа за 100че Ми е гајле што не е оргинал, супер е! Еве ваков ист е:
Јака ви душа ако можете да ставите нешто на очи од пазар. Подобро нема да ставам ништо отколку да купам нешто кое не ми е сигурно. Очите се осетлива работа, не се зезнувајте така со непроверени производи од пазар.
Па таа ромката ми рече демек водоотпорен бил, а тоа нема врска, нит пишува на него нит ништо, си стои додека не го извадиш, исто како и другите Инаку ова ми е прв производ за лице што сум го купила од пазар, онака од шала го земав, ама сепак не ми смета. Ако има нешто проблем ќе престанам да го користам и тоа е тоа.
^ Последнава маскара ми е од пазар и супер ми е, да не речам најубава Купував неколку маскари авон, есенце и ем тродупло поскапи ем крш. Користам жолта на мејбилајн повеќе за излегување, ама да ти кажам оваа од пазар најубава ми е најсериозно И онака имам трепки кои после маскара не се ни виткаат и паѓаат надоле. Иначе ај да не бидам офтопик колку се на црно пример пудрите и маскарите? Може да се најдат кај нас?
Искрено да ти кажам не купувам од пазар такви работи зш ми е страв да не ми се иритираат очите,али верувај тоа зависи од тој што ги користи,така на пример братучетка ми купува пудри,моливи,кармини од пазар и ништо не и е ама мојата другарка еднаш купи сјај од пазар и мирисаше на г**на
Да не бидам сфатена како напувана и напрчена, јас имам осетливи очи и имам забрана од мајка ми да користам непроверена козметика. Фармацевт е, работи во козметика и при срце си зима се. Доста спамови, спијте убаво, јас отидов!
Ја си купив MAC вештачки трепки од Шутка, и таму имаат MAC донесено! 20 ден. беа, одете побрзо ќе се потрошат! Ако сакате и да ви ги сликам да видите дека не лажам, (дека ми се MAC!) Каков MAC во Македонија бе , и тоа за 100 денари (маскара)
Ги има во Бугарија и во Грција но се скапи. 6 нијнси 200 евра , но се преубави преиздржливи лесно се нанесуваат и не се трошат при нанесување
девоjки козметика на MAC користам подолго време.jа купувам од Софиjа.сенките се траjни но затоа што се професионални.наjголемата палитра на mac е 15сенки.наjмногу ми се допагаат коректорите,кармините и лаковите(кои се и наjскапи 27лв=1000ден).секоjа сезона пуштаат нови производи-лимитирана сериja и ако не побразаш за 3-4дена ги немапосебно ми се допага последната-со стриповите