Каде да си купам?... Па и на попуст плус Знам дека прашањево не е за тука ама знае некој дали во Белград ја има козметиката на MAC или на Sephora?
Во Сефора во Солун, баш одкога го напишав постот ја видов цената е 8 и пол евра, ама кармините се малку помали во однос на обичните кармини, беа на промоција
Си купив MAC Real Pen Eyeliner..Дали треба нешто дополнително да купам... затоа што ептен слабо "бои".
во петокот бев во Солон и влегов во продавницата на Мас... незнам колку им трае попустот или мене ми се погоди денот но се изнакупував. Дали ми кажа 20 или 25% незнам битно кармините ги земав скоро 14 евра, пудрите (и камена и течна) Studio fix по 22 евра , ружевите по 18 евра... милина единствено се изнервирав е што девојката ми ја наплати пумпицата за пудрата 3 евра и ја видов коа ми ја стави во кеса и се, и коа ми наплаќаше и падна кесата и веројатно и испаднала така да јас предоцна сфатив веќе на пат кон граница........ ќе ја чувам фискалната па нареден пат кога ќе одам ќе ја покажам и ќе се бунам бидејќи којзнае колку ќе биде тогаш.... доколку има некој информација до кога трае попустов нека каже
Фејк се. Можеш да ги најдеш на buyincoins истиве. Јас ги имам истиве и препредобри се,ниту влакно им пага ни ништо. Имав лани сет четки 32 ама беа катастрофа па ги дадов на една девојка. Се поскапи малку но нема да згрешиш. Пишими ако сакаш во порака ќе ти пуштам линк