Ми рекоја дека во каргото се стигнати, едвај чекам. За 30минути или 1 час најмногу ќе ми се јавеле кога ќе стигнат пред зграда, ќе умрам. Од денес, и официјално - најголемиот малер евер. Ми стигнаа палетите и коректорот, од 3 палети, 2 искршени, и тоа едната, збориме за екстра спајс само една нијанса напукната, а таа другата партал. Се надевам ќе ми ги заменат, одма им пратив мејл со слики од истите.
Требаше да нагласиш да ти ги спакуваат подобро. Мене ми беа во големи бубл ќеси и немаше ништо скршено. Многу ми е жал, се надевам ќе ти ги заменат.
Ги ставиле во многу мало кутивче, јас се разочарав кога видов, како да штеделе на картон. Само едната, екстра спајс беше во таква кеса, и пак успеала една нијанса да се скрши. Само таа што беше најгоре, изгледа што не ја гмечеле - беше во ред. И мене ми е, очајно чекам одговор, ако не - лош глас ќе ги бие. Успеав да се справам со револушн страната, ми ги вратија парите, активирав картичка, веројатно и ова ќе го решам, ама лошото искуство со онлајн нарчаки ќе си остане. @lovatolover Имаат, да. Појди на нивната официјална страна и во 'контакт'.
Да, во мала кутија ги праќаат. Штета. @Glossy-girl сликај ги скршените ако сакаш. А еве ја мојата од денес
Mi stigna pratkata konecno imase i podarok Od site proizvodi sum zadovolna posebno od senkite i korektorot na revolution
Не знам дали е од претходно, но моментално на страната имаат големи попусти на одредени производи. Само некој (не се сеќавам во која тема и дали беше за нивната страна) пишуваше дека имало проблем со порачките. https://www.revolutionbeauty.com/us/Offers/o.aspx?AttributeValueIDs=123,127,124 Шипинг им беше €3.95. Мислам дека уште е толку.
Гледам пак има попуст на sminka.mk, дали попустот е само онлајн или и во продавниците на Golden rose?
Зошто видов дека има попуст... Сега сакам само уште 2-3 палети за очи и уште по нешто, ништо повеќе...
Девојки да не знаете колку пари е достава? Сакав да нарачам палета сенки па не знам колку плус би ме чинело