Ја имав оваа маскара http://www.malenacosmetics.com.mk/wp-content/uploads/2014/06/3dmascara.jpg ми се допадна, ја користев подолго време и не остава грутчиња на трепките. Би ја купила повторно меѓутоа ме заинтересира другава.. http://www.malenacosmetics.com.mk/wp-content/uploads/2014/06/longlash.jpg Сакав да прашам дали некоја од вас ја има коритено оваа маскара и како сте задоволни од неа..?
i jas gi merkam da gi probam samo se dvoumam koja. koja bese cenata na ovaa maskara? stom e dobra prvo nea bi ja zela
@marchi-cool јас ја земав пред година ипол, мислам дека беше нешто помалку од 150ден. ама не ме држи за збор . Ако има некој поконкретна информација нека пише...
kaj nas pred okolu dve nedeli vo zito market gledav nekoja od ovie bese 85 den ne znam tocno koja bese ali maskara za taa cena....preeftino
Ако може @1209 да сподели кое бројче е nude карминот од Малена кој го употребила на последната постирана слика од Вашата шминка низ слики? Прекрасно изгледа, многу нежен кармин.
@Mishela извини женска малку касно ти одговарам, бројчето е 119, од оние мат како сјај што се пакувани. Вака изгледа убаво ама толку е мат и сув што се цементира на устата и многу е незгоден.
Ти благодарам многу @1209, немај гајле знаев дека нема да заборавиш да пишеш. Инаку знам, исто и мене не ми се допаѓа формулата и изгледот на карминот по некое време, ама нијансата толку многу ми се допадна, вреди да се прави "жртва". Ќе го мешам со лабело или сјајче за усни безбојно или во слична нијанса со карминот, па мислам дека ќе биде фино.
Da,jas ja kupiv pred nekoj den...toa e novata pudra na Malena,mnogu e pokrivna,mat e,a i ima zastiten faktor...jas ja zedov,zadovol a sum od nijansata i od pokrivnosta....prethodnata sto ja imaat ne ja koristev no ovaa novata vi crnoto pakovanje e Top...prezadovolna sum i toplo ja preporacuvam...cenata ne i e mnogu visoka a kvalitetot moze da se meri so mnogu poskapi pudri...lesno se nanesuva,prikriva sekakvi nedostatoci i mnogu trae!!!
Рептил маркети, Космо а и по други помали маркети сум ја гледала. Можеш и преку нивната фб страна да порачаш доставата е бесплатна плус даваат многу гратиси и ептен се исплати.
Moze li da ja slikas? Bev deneskanvo eden market i imase dve razlicni voncrna opakovka..ama mislam deka e taa sto pisuva cover me zasto e mat
Fala tiii dada taa e na koja mislev.. ama nemozev da izberam nijansa .. jas koristam 2+ od obicnata na malena pudrata a ovaa ima drugi brojki