pa nema nekade testeri da si probas? jas nikogas ne mozam da najdam pudra ako prethodno ne ja isprobam so tester
A vidov deka imaat i parfemcinja,gi probal li nekoj parfemite na Malena?jas sakav da kupam edno za proba,ne bese skapo okolu 180,190 denari
Јас преку фб земав со тоа сетот што е парфем, лак и сенка 200 денари. Парфемот 203 демек 'Si' ама прејак е и нема допирна точка со Si. Колку пари толку музика
Подобро купи си друг парфем. Имаат интензивен и лош мирис кој нема препознатливи ноти на парфем. За тој неквалитет и таа цена е многу.
E bas se dobri parfemite jas skoro zemav eden I mnogu mi se dopaga traen e za razlika od nekoj sto mirisaat samo dodeka gi prskam
Околу 150 ден се, али не би ти ги препорчала, имав една и беше ужас, а сум читала и други што се жалеле на форумов.
Користев пудра 2+, сега гледам е во црно паковање исто пишува 2+ ( нијансата). Сменета е паковката или станува збор за друга пудра?
Ги има во поголемите маркети, Зур, Жито, Рептил...Јас лечно не сум ги пробала, но пријателка кажуваше дека не се баш трајни. Не се повеќе од 200ден.
Da vo site pogolemi marketi gi ima i za mene se prekrasni..trajni se i gi koristam nonstop..tolku 190den se..za tie pari se ODLICNI.. Prezadovolna!!! Prekrasni se probaj! Samo pakuvanjeto e smeneto pudrata e ista! Cenite se od 100 do 200den. Preubavi se site maskari..jas ja koristam 3D maskarata mnogu e ubava Nema vrska...maskarite se prekrasni! Imam probano od site i site se mnogu ubavi!
Јас имам користено лакови, пудра, моливче за очи имам. Не можам да се пожалам, мене ми се океј, задоволна сум, никако нијанса да си погодам од пудрата ама тоа е друго А и со цени се добри, така да
Отвори на facebook imaat strana Malena cosmetics isto imaat i web strana malenacosmetics.com има слики од сите бои http://www.malenacosmetics.com.mk/mk/products/color-fast/
Da gi imam probano mnogu sum zadovolna..jas ja koristam dolgo vreme kozmetikata na Malena i sum prezadovolna...a od parfemite 211 221 206 zavisi od vkusot a od maskite mi se dopagaat 103 116 i 107