Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Malena cosmetics

Дискусија во 'Лице' започната од baby-star, 5 март 2012.

1. Redlips990

Redlips990 Активен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2018
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    3
    Zdravo feminki dali ja imate probano novata Mat pudra na Malena i kakvo iskustvo imate..Jas ja zemav 102 odgovara na starata 2+ nijansa ama seuste ne sum.pocnala da ja koristam pa vikam da prasam mislenje prvo od vas koj kakvo iskustvo imate da mi kazete

2. Elence93

Elence93 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 декември 2009
    Пораки:
    5.855
    Допаѓања:
    5.194
    Мислење за сјаевите? Дали ја собираат устата? Зборувам за класичните сјаеви, не оние мат.

3. marta993

marta993 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2017
    Пораки:
    1.563
    Допаѓања:
    29.043
    Имам еден и задоволна сум, убаво е пигментиран и траен. Не е премногу леплив и има погуста структура.

На Elence93 и Redlips990 им се допаѓа ова.
  4. AndrijanaMk

AndrijanaMk Активен член

Се зачлени на:
    29 март 2018
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    0
    Здраво,
    бидејќи сега се вратив од одмор и ми треба пудра што ќе ми одговара на тенот , што мислите околу пудрите на Малена? секако би ја користела 1 месец и барам поефтина ,но дали е добра вака?

5. Вивиен5

Вивиен5 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 ноември 2017
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    2
    Јас ја имам пудрата на Малена 160 ден ја земав од Жито Маркет. Нијанса 3ка,темна е баш за исончан тен,убаво покрива,не е мат има мал сјај,мене за таа цена ми е одлична. Само малку е тешка ја осеќам на лице ама ништо претерано. Ти ја препоручувам само види си нијанса која ќе ти одговара. Јас сум исончана и 3ка ми е супер. Поздрав и се надевам дека ќе ти се допадне :)

6. Elence93

Elence93 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 декември 2009
    Пораки:
    5.855
    Допаѓања:
    5.194
    Не би ти ја препорачала воопшто. Како поевтини пудри би ти ги препорачала на Golden rose, Trend it up, Wet n wild, Alverde... или земи потемнувач, има на Катрис и Алверде.

На Harper му/ѝ се допаѓа ова.
  7. blueberry23

blueberry23 Активен член

Се зачлени на:
    24 септември 2018
    Пораки:
    96
    Допаѓања:
    100
    Според мене најлоша козметика

8. Marija25788

Marija25788 Активен член

Се зачлени на:
    8 март 2017
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    7
    Jas ja koristam novata mat pudra na malena i e preubava,mnogu pokrivna i so preubavi nijansi

Naprotiv,jas go mislam tokmu sprotivnoto,pudrata e so germanski kvalitet(zboruvam za novata Malena mat pudra),iskreno neznam dali ja imas probano no jas otkako ja probav ja koristam non stop i ne bi ja menuvala za nisto.Mnogu devojki me prazuvaat kakva pudra koristam i jas ja preporacuvam na site bidejki sum prezadovolna,site nedostatoci gi pokriva,liceto izgleda svezo i sto e najvazno trajna e a ne go brasni liceto.Bukvalno se sto sekoja devojka go saka na edno mesto i sto e najvazno za mnogu prikladna cena.PREPORACUVAM,koj ne ja probal da ja zeme i proba,a koj ja probal ubedena sum deka nema nikogas da ja smeni

Последна измена од модератор: 5 октомври 2018
  9. xxAngelxx

xxAngelxx Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2010
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    968
    Каде ја купи и која цена е?

10. Marija25788

Marija25788 Активен член

Се зачлени на:
    8 март 2017
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    7
    Ja ima vo zito marketi,kit go marketi,reptil marketi i vo mnogu parfimerii,a imaat i online strana pa jas cesto naracuvam od tamu i sekogas dobivam i po nekoj podarok taka da mozes i od tamu da naracas..cenata okolu 250denari

На xxAngelxx му/ѝ се допаѓа ова.
  11. IM.TMKQ

IM.TMKQ Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2014
    Пораки:
    4.535
    Допаѓања:
    37.499
    Може слика од амбалажата?

12. Marija25788

Marija25788 Активен член

Се зачлени на:
    8 март 2017
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    7
    Пробај ја, нема да згрешиш.

15388158977809160472770247094399.jpg

Последна измена од модератор: 6 октомври 2018
    На IM.TMKQ му/ѝ се допаѓа ова.
  13. MarenceS

MarenceS Активен член

Се зачлени на:
    17 октомври 2018
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    1
    Zdravo devojki sakav da cujam vase mislenje okolu malena kozmetikata bidejki jas ja koristam I sum zadovolna posebno od mat pudrata I kolorfastite pozz

На Marija25788 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Marija25788

Marija25788 Активен член

Се зачлени на:
    8 март 2017
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    7
    Prezadovolna sum i jas,boja trajnost,kvalitet i cena!!!

На MarenceS му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Redlips990

Redlips990 Активен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2018
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    3
    Jas ja koristam mat pudrata na Malena i e mnogu dobra znaaci za taa cena e odlicna...isto i mat karminite se mnogu ubavi imaat trajnost ne se brisat

На Marija25788 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Elence93

Elence93 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 декември 2009
    Пораки:
    5.855
    Допаѓања:
    5.194
    Дали озбилно направивте профили само за да ги фалите производите на Малена? (facepalm) Или една девојка направила 3 профили, сеедно. Бидејќи на трите профили сите коментари (кои се помалку од 10) се за тоа. Премногу е очигледно. :)

На italiangirl11 и DAngel им се допаѓа ова.
  17. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.314
    Како сте задоволни од пудрите на Малена? Не сум користела до сега, а сакам да сменам некоја при крај ми е оваа шо ја иам, слушнав на Малена биле ефтини, а убави ама онака кроз муабет, па ме заинтересира. Иам чисто лице не ми треба нешто премногу покривност туку убаво да легнува на кожата, да не се собира или грдо да личи. :)

18. Marija25788

Marija25788 Активен член

Се зачлени на:
    8 март 2017
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    7
    Sekoj ima pravo na svoe mislenje,a i sekoj ima pravo da go kaze svoeto iskustvo,ne se zamoruvajte,ednostavno site spodeluvame iskustva i zal mi e sto vie na toa gledate sosem ne pravedno...ili mozebi vie imate nekoja zadna cel???
    Koristete
    Predobro idkudtvo,probajte!

Последна измена од модератор: 23 октомври 2018
  19. marchi-cool

marchi-cool Форумски идол

Се зачлени на:
    23 април 2017
    Пораки:
    7.000
    Допаѓања:
    14.400
    дали од малена има коректори? Не сум користела ништо од шминка ама сум слушала добри коментари. Сакам да пробам коректор

20. Carolin.

Carolin. Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2014
    Пораки:
    2.777
    Допаѓања:
    17.745
    Читам секакви коментари за козметикава на малена, еве јас да ви споделам искуство мене најмногу ми се погодиле пудруте без да ми се нафрлува лице после користење, ја користам за секој ден за на факс. И јас бев скептик но после разговор со другарка која одеше на лекари заради лицето почнав да ја користам. Нејзи докторката и ја препорачала. Мене ми е одлична. Но сепак се зависи од тоа како ке ви одговара на вам, не значи дека ако мене и на уште 5 души ни чини на сите ке им чини.