Воопшто не ми се допадна сјајов. Земав потемна боја ама не е пријатен на усните и многу пече. Провери во Елида позади Доминос што е, треба да имаат Малена или во Жито. Јас ги купувам од Елида ама во Лисиче. И моливите во розева и златна амбалажа не ми се допаднаа, оние првите им се најдобри барем за мене.
Фала тии ќе проверам Јас па се понадевав на новите моливчињата за усни дека ќе најдам од нив поубава нијанса на кафеаво зашто све се или претемни или бледи!
Јас го купив сјајот од ДМ Сити Мол ама претпоставувам дека има и поблиску. Јас го имам тој на кафено што е и мене ми се допадна. Убаво мириса, не лепи и нијансата е топ
Луѓе користите ли производи од Малена? Како сте задоволни од пудрите конкретно? Читам низ темава,ама некако се стари коментариве по неколку години…
Искрено сум пробала доста производи и сите завршиле во канта после некоја употреба. Моливчињата се најок, ама за таа цена неспоредливо подобро се на Есенс и Катрис. Течните кармини се суви и боите не ми се допаѓаат, лаковите ми се лупеа за два дена, течната пудра е како паштета и потсеќа на Импала, моливчињата ми се размачкуваа и маскарата ми се пресликуваше. Од мене имаат големо НЕ!
Moeto iskustvo e pozitivno, posebno novite proizvodi za taa cena se mnogu podobri od skapite, sjajot so peptidi mi e omilen, novata maskara mislam deka bese galaxy, i sega novite parfemi dosta trajni , a za pudra konkretno zlatnata mi e top, crnata e malku teska